Contura

Contura is een zeer gerenommeerd merk uit Zweden dat bekend staat om het hoge rendement. Het assortiment is zeer groot en gevarieerd, waardoor er vrijwel altijd een passend model is. Zo zijn er bijvoorbeeld fraaie houtkachels van Contura met speksteen, hangende modellen of inbouw. Contura geeft de mogelijkheid om de houtkachel persoonlijker te maken door middel van onder andere het uitkiezen van de plaat aan de bovenzijde of een draaibaar plateau. De slogan luidt dan ook "Making life warmer" en dat doen ze zeker!
Toon Filters
Prijs
€ 0 € 7895 € 0 t/m € 7895
Vuurzicht
 1. (17)
 2. (1)
 3. (5)
Kleur
 1. (12)
 2. (1)
 3. (3)
 4. (3)
 5. (3)
 6. (1)
Aansluiting
 1. (2)
 2. (21)
Harthoogte achteraansluiting
 1. (2)
 2. (8)
 3. (7)
 4. (3)
 5. (3)
Vermogen (kWh)
 1. (1)
 2. (22)
Materiaal
 1. (6)
 2. (13)
 3. (4)

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Contura’s houtkachels met een missie

Contura is merk uit Zweden die bekend zijn met de strenge winters en zich hier tegen weren met de meest betrouwbare houtkachels. Daarbij is er niks fijner en veiliger dan thuiskomen bij een heerlijk warm vuur van de haard. Naast de gezelligheid zorgt het voor een alternatieve manier van verwarmen en tevens hoe er met de natuur wordt omgegaan. De houtkachels van Contura worden gemaakt volgens de laatste trends, hebben handige functies en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het volledige proces van ontwerp tot en met het gereed maken van de haarden voor transport gebeurt in eigen beheer. Op deze manier wordt het geheel meerdere malen gecontroleerd op alle punten en kan de hoogst denkbare kwaliteit behaald én gewaarborgd worden. Dit maakt dat de houtkachels een betrouwbare partner in het huishouden zijn om het geheel te verwarmen en te zorgen voor een middelpunt.

Bewust stoken met Contura

Door te stoken met een houtkachel van Contura is er de garantie dat de haard voldoet aan de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen van Europa. Elk model wordt met deze normen in het achterhoofd geproduceerd en hierdoor ontstaat de hoogste kwaliteit waarbij milieu en duurzaamheid de uitgangspunten zijn. Dit heeft als gevolg dat er minder fijn stof uitgestoten wordt en er op een duurzamere manier wordt verwarmd. Tevens zorgt dat voor een lagere energierekening, omdat er beter gebruikt wordt gemaakt van de warmte.

Contura app

Door middel van de Contura app is het mogelijk om een realistischer beeld te krijgen van de mogelijkheden en hoe dat eruit komt te zien. De app maakt het mogelijk om alle modellen te bekijken in jouw situatie. Dit maakt het gemakkelijker om te zien welk model het beste tot zijn recht komt. Probeer het zo snel mogelijk!