Trimline Fires gashaarden

De populariteit van gashaarden is ongelooflijk gestegen in de afgelopen jaren. Het is namelijk een zeer effectieve manier om een woning of kamer knusser en warmer te laten aanvoelen.Trimline gashaarden zijn namelijk van hoge kwaliteit, zijn in vele designs verkrijgbaar en geven een zeer warme sfeer. Daarbij zijn ze ook ideaal om jouw woonkamer of werkkamer ‘s winters duurzaam warm te houden.

Producten 1-24 van 38

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 38

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Advies van specialisten: kies voor een gashaard

Wanneer je op zoek gaat naar een haard voor in de kamer, zal je zien dat je de keuze hebt uit gashaarden en elektrische haarden. Beiden kennen voor- en nadelen. Een groot voordeel van Trimline gashaarden is dat ze echte vlammen genereren die je zelf kunt aansturen met behulp van een handige afstandsbediening. Daarbij geven gashaarden ook een natuurlijke warmte af die minder energie kost dan de warmte van een elektrische haard. Een gashaard heeft enkel een vaste plek en een gasaansluiting nodig om te functioneren. Bedenk daarom van te voren goed waar je de Trimline gashaarden wilt plaatsen. Het advies van specialisten is om te kiezen voor gashaarden. Hieronder lees je waarom dit zo is.

Duurzame warmte en hoger comfort

Volledig duurzaam is een gaskachel natuurlijk nooit, maar een Trimline gashaard is weldegelijk duurzamer dan een echte haard of de standaard radiatoren. Een radiator kent namelijk veel warmteverlies via ramen. Daarbij dienen radiatoren eerst zelf warm te worden voor zij de warmte kunnen distribueren door de ruimte. Een gaskachel maakt echter op een effectievere manier warmte een en verspreid dit ook sneller door de ruimte heen. Hierdoor zal een ruimte zoals een woonkamer of slaapkamer vele malen sneller warmer aanvoelen. Bovendien verhogen deze warmte en het genot van speelse vlammen het comfort van jouw woning substantieel.

Een breed scala aan designs

Trimline gashaarden staan bekend om hun magnifieke designs. Of je nu op zoek bent naar een gashaard in de landelijke houten stijl, of de industriële metalen stijl: het is allemaal mogelijk. Trimline gashaarden zijn van hoge kwaliteit materialen die vele jaren meegaan en in die tijd onderhoudsvriendelijk zijn. Deze kwaliteit zie je niet alleen terug in de stevigheid van de haard, maar ook in het gebruiksgemak. Bij Trimline gashaarden krijg je namelijk altijd een handige afstandsbediening. Hiermee stuur jij zelf gemakkelijk de vlammen aan. Van hoge vlammen tot een laag vuurtje, alles is mogelijk. Ook zet je met deze afstandsbediening gemakkelijk de vlammen aan en uit.

Trimline gashaarden online bestellen

Bestel je Trimline gashaarden vandaag nog online. Het is een gemakkelijke manier om direct te zien welke designs er allemaal zijn en in welke kleuren en maten deze te bestellen zijn. Je vind direct de nodige informatie om jouw keuze te vergemakkelijken. Zet alle designs op een rij en vergelijk de kwaliteit met de verschillende prijzen. Daardoor krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en wat jij allemaal voor kunt bereiden om de installatie te vergemakkelijken. In de meeste gevallen zul je jouw gashaard binnen enkele weken al aangesloten in jouw kamer hebben staan!