Jøtul houtkachels

Al meer dan 160 jaar staat het merk Jøtul bekend om zowel moderne als klassieke gietijzeren houtkachels. Het merk is afkomstig uit Noorwegen dat strenge winters kent, maar zij zorgen voor genoeg warmte binnenshuis. Constant heeft Jøtul een groot assortiment beschikbaar dat vele varianten kent met elk andere kenmerken en mogelijkheden.

Dankzij het gebruik van hoogwaardig gietijzer kunnen de producten hoog opgestookt worden als ultieme warmtebron, maar ook dienen als sfeermaker op wat minder hoog vermogen.

  Daarom Jøtul

  Jotul
 • Verfijnt Noors vakmanschap
 • Sinds 1854 producent
 • Tijdloos en functioneel design
Toon Filters
Stijl
 1. (13)
 2. (5)
Prijs
€ 0 € 5250 € 0 t/m € 5250
Vuurzicht
 1. (12)
 2. (1)
 3. (5)
Kleur
 1. (13)
 2. (1)
 3. (2)
 4. (1)
 5. (1)
Aansluiting
 1. (7)
 2. (1)
 3. (10)
Harthoogte achteraansluiting
 1. (1)
 2. (2)
 3. (2)
 4. (3)
 5. (2)
Vermogen (kWh)
 1. (2)
 2. (16)
Materiaal
 1. (1)
 2. (12)
 3. (3)
 4. (2)
Externe luchttoevoer
 1. (13)
 2. (5)
Afvoerdiameter
 1. (5)
 2. (13)

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Ruim 165 jaar ervaring met houtkachels

Jøtul wordt gefabriceerd in Noorwegen, het land waar het in de winter ruim -30 graden kan worden. Door de eeuwenlange strijd tegen deze strenge temperaturen is er de passie ontstaan voor de warmte die verkregen wordt door middel van houtkachels. Dit zorgt tijdens de koude periodes voor een centraal punt waar fijne momenten gedeeld kunnen worden en totaal tot rust kan worden gekomen. De aanwezige informatie en ervaring met houtkachels van ruim 165 jaar wordt van generatie op generatie doorgegeven, waardoor een constante kwaliteit gegarandeerd kan worden.

Breed assortiment

Aan mogelijkheden geen gebrek bij Jøtul dankzij het brede assortiment vrijstaande, inzet- en inbouwhaarden. Dit maakt dat er een groot aanbod is, waardoor er altijd een model is dat aansluit op al jouw wensen. De tijdloze producten zorgen voor hoge kwaliteit in een modern of klassiek jasje. Het design is van elk model anders, echter is het ontwerp altijd volgens dezelfde richtlijnen. Het meest verkochte model is de vrijstaande F602 én tevens het vaakst nagemaakt.

Hoogwaardige kwaliteit houtkachels

Voor Jøtul geldt alleen het beste als het juiste. Elke houthaard wordt met de hand in Noorwegen gemaakt van de beste materialen die er bestaan. Dit resulteert onder andere in een betere garantie vanuit Jøtul dan menig ander merk. Jøtul kenmerkt zichzelf als de fabrikant van de 's werelds beste en duurzaamste gietijzeren houtkachels. Eenmaal gekozen voor een haard van Jøtul, blijft die met gemak de komende 25 jaar zorgen voor een aangename warmte zonder in te leveren op het rendement. Het hoogwaardige gietijzer is zeer duurzaam en blijft na intensief gebruik perfect in vorm.