Spartherm houtkachels

Spartherm staat voor kwaliteit en dat merk je aan alles. Het design is tot in de puntjes geperfectioneerd, er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen inclusief een standaard garantie van vijf jaar en de ruimte wordt op de meest duurzame wijze verwarmd. Dit maakt dat je met een Spartherm houthaard altijd verzekerd bent van veel en lang plezier. Spartherm beschikt over een breed assortiment aan vrijstaande houtkachels en inbouwhaarden, waardoor er altijd een passend model is voor elke situatie. Droomkachels werkt vanaf het begin met de Spartherm houtkachels en kan het gehele assortiment leveren inclusief de installatie daarvan. Voor welk model ga jij?

Producten 1-24 van 88

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 88

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kachels van Duitse degelijkheid

In de branche voor kachels en haarden is Spartherm, dat in 1986 opgericht is, een zeer jonge speler. Ter vergelijking bestaat een merk zoals Jøtul al sinds 1853. Ondanks het vrij korte bestaan zorgt Spartherm voor kwalitatief goede kachels en haarden die zich kunnen meten met de besten. Ze zorgen voor een pronkstuk in de kamer dat op een zeer duurzame manier de ruimte op een aangename temperatuur brengt. Dit maakt Spartherm mogelijk door middel van vrijstaande modellen en inbouwhaarden.

Inbouw houthaarden en vrijstaande houtkachels

In eerste instantie is Spartherm begonnen met de inbouwhaarden en staat daar vandaag de dag nog altijd om bekend. In het assortiment van Spartherm zijn ruim 40 inbouwhaarden te vinden die elk op zijn eigen manier zorgt voor een toevoeging aan de ruimte. Dit wordt de ene keer gerealiseerd door een smalle haard die de hoogte in gaat, de andere keer door een breed model waarmee de ruimte groter lijkt of door een roomdivider te plaatsen waarmee vanuit twee "aparte" ruimtes kan worden genoten van het sprankelende vuurspel. Sinds een aantal jaar heeft Spartherm vrijstaande houtkachels toegevoegd om op een andere wijze warmte in de ruimte te krijgen.

Spartherm houtkachels: Vijf jaar garantie

Waar de meeste leveranciers een garantie geven van een jaar, is dat bij Spartherm maar liefst vijf jaar. En als de haard binnen zes maanden na aankoop geregistreerd wordt, geldt er zelfs een garantie van tien jaar. Eén ding is zeker, Spartherm is zeer zeker van zijn kwaliteit. Dit betekent dat je na de aankoop verzekerd bent van tien jaar plezier, echter werken de eerste geïnstalleerde houtkachels die in 1986 aangeschaft zijn nog altijd naar behoren.