Hangende gashaard

De hangende gashaard fleurt jouw woonkamer in een klap op! Haarden hebben altijd een plaats gehad in het huis van mensen. Vroeger was het een levensbelangrijk element dat je warm en veilig hield. Tegenwoordig is het een populaire toevoeging aan een woonkamer om de ruimte knusser en warmer te maken. Een hangende gashaard is een van de soorten gashaarden die je gemakkelijk kunt bevestigen en waarbij je direct van je nieuwe aankoop kunt genieten.

Toon Filters
Prijs
€ 0 € 3550 € 0 t/m € 3550
Merk
  1. (1)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (1)
Vuurzicht
  1. (1)
  2. (3)

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Gashaarden verhogen het comfort in je woning

Een gashaard is niet alleen een mooie en chique toevoeging aan je woning, het maakt deze ook een stuk comfortabeler. Onze hersenen komen namelijk helemaal tot rust wanneer ze haardvuur zien. Een gashaard zorgt dan ook dat we ons nog beter kunnen relaxen als we thuis zijn. Daarnaast zorgt een hangende gashaard ook voor echte warmte, waardoor je kamer ook in de winter aangenaam zal zijn. Een hangende gashaard is een van de vele soorten gashaarden die te verkrijgen zijn. Het voordeel van de hangende gashaard is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. Een vrijstaande gashaard neemt bijvoorbeeld al meer ruimte in beslag, omdat hij een fysieke plek op de grond dient te hebben. Bij een hangende gashaard heb je dit probleem niet. Wel is het belangrijk dat je van te voren goed nadenkt over waar je deze haard zou willen plaatsen.

Een hangende gashaard naast de televisie

Een populaire trend is het combineren van de televisie wand en de gashaard. Hierbij maak je gebruik van de vaak "nutteloze" ruimte naast een hangende televisie. Beide producten kunnen zelfstandig aan de muur bevestigd worden met de bijhorende bevestigingsstukken. Hangende gashaarden komen in allerlei vormen en maten, dus je kunt oneindig creatief zijn met de samenstelling van je televisiewand. Uiteraard is het van belang om goed rekening te houden met de afstand tot brandbare producten, zoals de televisie zelf.

Jouw hangende gashaard in verschillende stijlen

Hangende gashaarden bestaan in tientallen stijlen. Of je nu fan bent van de Scandinavische stijl, de landelijke stijl of de industriële stijl, er is altijd een passende gashaard te vinden. Merken bieden dan ook een breed scala aan gashaarden die in maten, gebruikte materialen en vormen verschillen. Daardoor heb je altijd genoeg keuze om de haard volledig aan te laten sluiten bij jouw bestaande interieur.

Gashaarden als verwarming van je woonkamer

Gashaarden kennen de kracht dat ze goed en duurzaam verwarmen. De ombouwing van een gashaard distribueert de warmte van de haard gemakkelijk, waardoor er tot 80% minder warmte verloren gaat als bij een normale radiator. Een goede gashaard is dan ook een effectieve manier om jouw woning in de winter te verwarmen.

Check voor een gesloten systeem

Heb je een kleinere woonkamer? Check dan of de hangende gashaard die jij zoekt een gesloten systeem heeft. Dit betekent dat er geen zuurstof uit de kamer wordt onttrokken, maar dat het systeem deze van elders aanvoert. Dit is een gezonde keuze in het geval van een kleinere woonkamer.