Veelgestelde vragen:

Wordt de haard ook geïnstalleerd door Droomkachels?
Ja, bij Droomkachels zorgen we niet alleen voor de perfecte haard, maar bieden we ook een volledige installatieservice. Als jouw nieuwe haard ingezet of ingebouwd moet worden, leveren wij de ombouw helemaal gereed voor stucwerk of schilderen. Op deze manier garanderen we dat de haard na installatie naadloos aansluit op jouw interieur en klaar is voor de finishing touch.

Waar moet ik op letten als ik een kachel koop?
Bij de aankoop van een kachel zijn meerdere belangrijke factoren om rekening mee te houden. Het rendement bepaalt de efficiëntie, terwijl het vereiste vermogen zorgt voor de juiste hoeveelheid warmte in jouw ruimte. Maar dat zijn slechts twee aspecten van een weloverwogen keuze. Ontdek alle aandachtspunten voor de aanschaf van een houtkachel.

Waarom moet ik een offerte aanvragen?
Een offerte aanvragen is cruciaal om een accurate prijsbepaling te krijgen die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Bij ons ontvang je een persoonlijke en gedetailleerde offerte, vaak al binnen 48 uur. Zo weet je snel waar je aan toe bent en kun je een beslissing nemen zonder verrassingen achteraf.

Direct contact

E-mail

Altijd binnen 24 uur een warme reactie.

E-mail ons

Telefonisch

Bereikbaar op woensdag t/m vrijdag van 13:00 t/m 17:00 voor een antwoord op jouw brandende vraag.

Bel ons
Meest efficiënt

Whatsapp

Vaak binnen één uur reactie en gemakkelijk contact wanneer het jou schikt.

Whatsapp ons

Bij ons op locatie

Persoonlijk contact met onze experts inclusief een goede bak koffie.

Maak afspraak