Elektrische inbouwhaard

Het is belangrijk om in jouw woning helemaal tot rust te kunnen komen. Na een dag hard werken is dan ook niets prettiger dan een gezellige en knusse woonkamer om in te relaxen. Een inbouw elektrische kachel kan je hier goed bij helpen. Het geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om televisie te kijken en ondertussen te genieten van het vlammenspel dat zich daaronder bevindt.
Toon Filters
Prijs
€ 0 € 4695 € 0 t/m € 4695
Merk
 1. (19)
 2. (8)
 3. (26)
Vuurzicht
 1. (34)
 2. (8)
 3. (10)
 4. (1)
Aansluiting
 1. (3)
 2. (50)
Vermogen (kWh)
 1. (8)
 2. (44)
 3. (1)

Artikelen 1 tot 50 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 53 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Een inbouw elektrische kachel is efficiënt

De elektrische kachel staat bekend als een zuinige vorm van verwarming. Deze kachels zijn klein en hebben geen aansluitingen nodig, zoals gaskachels of radiatoren. Daarom kan deze kachel overal in de kamer geplaatst worden. Dit zorgt dat de warmte beter verdeeld wordt over de ruimte en dat er minder verloren gaat door de ramen (waar radiatoren meestal onder bevestigd worden). Een elektrische kachel gebruikt relatief weinig energie om eenzelfde hoeveelheid warmte te genereren als een normale kachel. Daarbij kent deze kachel ook verschillende mogelijkheden om jouw woning nog knusser te maken. Een goede elektrische kachel kent twee mogelijkheden.

Twee mogelijkheden bij een elektrische kachel

Een van de grote voordelen van een elektrische kachel is dat je twee mogelijkheden hebt die de kachel knusser, efficiënter en energiezuiniger maken. Wanneer je de kachel aanzet betekent dit namelijk niet automatisch dat je de verwarming aanzet. Zo kun je namelijk kiezen om enkel knusse vlammen weer te geven op de inbouw elektrische kachel. Hierdoor heb je enkel te maken met knusse vlammen die weinig energie kosten. Wil je ook warmte genereren met de kachel? Dan kies je voor de vlammen en warmte optie. Hierbij blaast de elektrische kachel ook warmte de kamer in.

Een elektrische kachel inbouwen

De elektrische kachel heeft weinig nodig. Zolang het elektriciteit heeft zal het je dag en nacht van dienst zijn en binnen enkele seconden opgestart zijn. Een inbouw elektrische kachel is niet zo lang, ongeveer twintig centimeter. Daardoor kan deze kachel gemakkelijk worden ingebouwd in een televisie kast of muur. De kachel wordt niet heet, zoals een gaskachel, en daardoor is hij ook veiliger in gebruik. Het is bij een elektrische inbouw kachel belangrijk om van te voren vast een beeld te hebben van waar je hem wilt installeren. Heb je een specifieke ruimte, bijvoorbeeld in een televisie kast, waar de kachel in moet passen? Meet deze afmetingen dan eerst op en koop een kachel die hierbij aansluit. Voor het inbouwen van een elektrische kachel heeft u enkel een elektrische aansluiting nodig en wellicht isolatiemateriaal.

De inbouw elektrische kachel online bestellen

Een van de grote voordelen van een inbouw elektrische kachel online bestellen is dat je meteen een goed beeld hebt van de mogelijkheden. Je ziet direct welke vormen en maten worden aangeboden. In een winkel is dit niet altijd het geval. Daar heb je vaak te maken met een beperkte showroom of slechts enkele modellen in verkoop. Via het internet heb je niet alleen direct een goed beeld van de mogelijkheden, maar kun je ook direct producten vergelijken. Hoeveel elektriciteit verbruiken de verschillende merken en welke maten zouden allemaal passen? Zodra je een passende inbouw elektrische kachel gevonden hebt, bestel je deze met een druk op de knop. In de meeste gevallen heb je deze binnen afzienbare tijd in huis en kan deze ingebouwd worden door jezelf, aannemer of de experts van Droomkachels.