Element4 gashaarden

Element4 biedt liefhebbers van gashaarden de mogelijkheid om een ongeëvenaarde ambiance in huis te verwelkomen met een prachtige gashaard. Less is more is duidelijk hun visie, want iedere haard wordt gekenmerkt door eenvoud en een strak ontwerp. Ben jij op zoek naar een haard, waarbij het design draait om de vlammen? Dan kunnen gashaarden van Element4 zomaar de perfecte toevoeging van je huis zijn.

Producten 1-24 van 56

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 56

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Echt vakmanschap

Bij een Element4 haard hoef je niet te rekenen op omlijstingen, details en kunstige vormgeving. Het draait allemaal om de vlammen en hoe deze jouw huis sfeervol verwarmen. Het merk heeft meer dan tien jaar ervaring en ontwerpt enkel gashaarden die kwalitatief hoogstaand zijn. Hoewel Element4 vrij jong is, heeft het nu al zijn plek op de markt opgeëist. Het draagt de naam van bedrevenheid, waarbij iedere haard duidelijk goed vakmanschap representeert. Omdat de haarden een simplistisch uiterlijk hebben, zijn zij makkelijk te installeren en te onderhouden. Daarnaast kun je met één druk op de knop je gezellige avond aan de haard beginnen, doordat gashaarden zonder moeite aan te zetten zijn.

Gashaarden met minder inbouwdiepte

Wanneer je weinig ruimte hebt of simpelweg een geringe inbouwdiepte verkiest met het oog op de esthetiek, ben je bij Element4 aan het juiste adres. Zij hebben zelfs haarden aan de man gebracht met een inbouwdiepte van slechts 25 cm. Naast dat dit geweldige luxe kan uitstralen, zijn ondiepe haarden makkelijker te installeren. Element4 heeft veel verschillende gashaarden in zijn assortiment, waardoor je zelf kunt kiezen hoe diep, wijd en hoog je haard moet zijn. In ieder huis is dus wel ruimte voor Element4 gashaard. Bovendien is er een verscheidenheid aan modellen dat aangeboden wordt. Je kunt gaan voor een doorkijk-, front- of hoekhaard, een driezijdige haard of een room devider. Kies voor een type dat jouw interieur perfect complimenteert en dat de ruimte verwarmt waar jij de meeste tijd spendeert.

De voordelen van een Element4 gashaard

Element4 gashaarden zijn erg geliefd, dankzij de Powerfan. Deze maakt het namelijk mogelijk de gashaard te installeren waar je maar wilt - vrijwel iedere plek in huis behoort tot de mogelijkheid. Dit systeem kan binnen het rookkanaal een versleping creëren van 36 cm. Ook zorgt het voor de juiste aan- en afvoerinstellingen. Element4 is ook de uitdaging aangegaan om zelfs met een laag gasverbruik een mooie vlam te creëren. Op deze manier kun je dus op brandstof besparen en hoef je je ruimte nooit hoger op te stoken dan nodig. Je geniet dus altijd van een aangename temperatuur. Tot slot ondervind je bij een Element4 gashaard de voordelen van een gesloten systeem. De zuurstof die het vuur nodig heeft, komt van buiten via het rookkanaal. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat je binnenshuis weinig zuurstof overhoudt door slechte ventilatie. Tot slot wordt vrijwel iedere Front gashaard van Element4 geïnstalleerd met AR-glas (anti-reflectie). Hierdoor zie je het glas niet of nauwelijks zitten en hoef je je niet te storen aan vervelende weerspiegelingen. Dit alles draagt bij aan dat strakke, goed verzorgde en ongeëvenaarde design van Element4 waar iedereen zoveel van houdt.