Faber gashaarden

Faber is al "on fire" sinds 1844 en daarmee niet meer weg te denken in de Nederlandse markt voor gashaarden. In het Friese Franeker worden de gashaarden ontworpen en gefabriceerd. Dagelijks houdt Faber zich bezig met de innovatie en brengen daarmee geregeld nieuwe modellen op de markt die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit maakt dat je kiest voor een totaaloplossing van verwarming en sfeer met een gashaard van Faber.

Producten 1-24 van 53

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 53

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het vakmanschap van Faber

Faber gashaarden zijn gashaarden die de sfeer in een bepaalde ruimte of kamer maximaal kunnen beïnvloeden. Er zijn diverse soorten Faber gashaarden. Het merk Faber bestaat al sinds 1844, waarin het begon als een grofsmederij. Faber groeide echter uit en levert vandaag de dag aan talloze huishoudens gashaarden en kachels. Er worden door Faber zoals gezegd diverse soorten gashaarden aangeboden en de kwaliteit van het merk is zeer hoog. De gashaarden van Faber bevatten zeer moderne en luxe technieken en zorgen voor een optimaal genot aan het vuur.

Verschillende Faber gashaarden

Alle gashaarden die Faber levert zijn van zeer hoge kwaliteit. Mensen met Faber gashaarden in hun huis zijn hier over het algemeen erg tevreden mee. De gashaarden voegen een erg gezellig sfeertje toe aan de ruimte en zorgen in veel gevallen dan ook dat het nog leuker is om in de ruimte te zitten met bijvoorbeeld een groepje familie of vrienden. Een Faber gashaard is dus een erg leuke optie om de sfeer in de ruimte wat fijner en gezelliger te maken, maar dan zijn er nog verschillende Faber gashaarden. Welke variant het best in jouw ruimte past is met name afhankelijk van je eigen smaak, maar ook van de ruimte. Het is immers belangrijk dat het gashaard en de ruimte waar deze in komt te staan een goede combinatie zijn. Faber heeft zoals gezegd verschillende soorten gashaarden waar je uit kunt kiezen, namelijk hoekhaarden, doorkijkhaarden, driezijdige haarden, fronthaarden en roomdividers. Ieder gashaard heeft zijn eigenschappen, maar allemaal dragen ze optimaal bij aan een goede sfeer. Het kan handig zijn wat foto's van de kamer bij de hand te houden als je naar de verschillende gashaarden gaat kijken en een keuze gaat maken.

Voordelen Faber gashaarden

Faber gashaarden hebben veel voordelen die er voor zorgen dat de haarden erg gebruiksvriendelijk zijn. Om te beginnen heeft een Faber gashaard over het algemeen niet veel onderhoud nodig. Met enige regelmaat de gashaard even schoonmaken is vaak al meer dan genoeg. Dit heeft onder anderen te maken met het feit dat er bij Faber gashaarden geen sprake is van los vuil zoals bijvoorbeeld as. De Faber gashaarden creëeren dus geen afval en kosten niet veel moeite om te onderhouden. Ook is een voordeel dat je de gashaarden aansluit op de gasleidingen. Dit zorgt er namelijk voor dat de Faber gashaarden ten alle tijden genoeg brandstof hebben en dus niet zomaar stil komen te liggen.

Voordelige aankoop bij Faber gashaard

Naast alle voordelen en keuze uit diverse soorten gashaarden die je hebt, kosten Faber gashaarden ook niet al te veel. Een compleet gashaard in uitstekende toestand is vanaf zo'n 2000 euro al te verkrijgen. Dan zijn er natuurlijk nog diverse opties en keuzes die invloed kunnen hebben op de prijs, maar over het algemeen lopen de prijzen niet erg hoog op. Je krijgt bij Faber altijd de beste prijs garantie. Daarnaast doet Faber ook aan een zeer snelle levering in zowel Nederland als België. De gashaarden worden door echte vakmensen op zeer professionele wijze geïnstalleerd en na afloop krijg je ook service en garantie.