Fair Fires elektrische haarden

Fair Fires heeft recent een high-end serie met 29 elektrische haarden op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de modellen Tru Vizion Solution, Tru Vizion Pano en de Tru Vizion Flat die verkrijgbaar zijn als front, hoek of driezijdige haard. De nieuwe elektrische haarden zijn, net als een gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden hebben een warmtevermogen van 1-2 Kw, zijn voorzien van een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast zijn de haarden te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

Producten 1-24 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het merk Fair Fires

Fair Fires is een vooraanstaand merk gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektrische haarden die innovatie en stijl combineren. Het bedrijf streeft ernaar om de warmte en gezelligheid van een traditionele haard te bieden zonder de bijbehorende nadelen, zoals roet, rook en de noodzaak van een schoorsteen. Fair Fires heeft zich gevestigd als een leider in de branche door te focussen op hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten.

Met een assortiment dat bestaat uit diverse ontwerpen en functies, voldoen de haarden van Fair Fires aan de behoeften van een divers klantenbestand. Of het nu gaat om een minimalistisch of juist een klassiek interieur, de elektrische haarden van dit merk passen naadloos binnen elke omgeving. Opvallend is hun inzet voor realistische vlambeelden en het gebruiksgemak. Veel modellen zijn uitgerust met functies zoals instelbare vlammen en geluidseffecten, en zijn bestuurbaar via een app of afstandsbediening.

TRU Vizion haarden

De TRU Vizion lijn van Fair Fires staat bekend om haar levensechte vlambeeld dat de authentieke ervaring van een echte haard nabootst. Deze serie elektrische inbouwhaarden onderscheidt zich door de mogelijkheid om het vlameffect geheel naar eigen wens aan te passen. Hierdoor kan iedere gebruiker een unieke sfeer creëren die perfect aansluit bij hun persoonlijkheid en interieurstijl.

Met oog voor detail biedt Fair Fires binnen de TRU Vizion lijn een keuze in houtsets. Naast twee ambachtelijk vervaardigde keramische houtsoorten, bestaat ook de optie om voor echte houtblokken te kiezen. De klant heeft daarbij de vrijheid om de inrichting van deze houtset zelf te bepalen, wat verdere personalisatie van de haard mogelijk maakt.

Daarnaast verhoogt de optie van anti-reflex glas de visuele beleving van de haarden uit de TRU Vizion lijn. Dit speciale glas minimaliseert weerspiegelingen en verhoogt de transparantie, waardoor het vlambeeld nog realistischer en ongestoord bewonderd kan worden. Deze combinatie van aanpassingsmogelijkheden en aandacht voor detail reflecteert de kwaliteit en innovatie waar Fair Fires voor staat.

Een cinewall met een Fair Fires haard

Een Fair Fires haard is de ideale toevoeging aan elke cinewall, een populaire interieurtrend waarbij een TV en haard naadloos zijn geïntegreerd in een stijlvol wandelement. De elektrische haarden van Fair Fires blinken uit door hun slanke ontwerp en realistische vlambeelden, waardoor ze moeiteloos opgaan in een moderne cinewall opstelling. Met hun randloze afwerking en aanpasbare vlamtechnologie, bieden deze haarden niet alleen een visueel aantrekkelijk middelpunt, maar ook een gezellige ambiance zonder de rommel en onderhoud van een traditionele open haard.

De flexibiliteit in installatie maakt een Fair Fires haard perfect voor integratie in cinewalls; ze vereisen geen schoorsteen of externe ventilatie, waardoor de inbouwmogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn. Bovendien is veiligheid een groot voordeel; de haarden worden niet heet aan de voorzijde, waardoor ze veilig onder een televisie kunnen worden gemonteerd. Zo combineert een Fair Fires haard esthetiek met praktische voordelen, waardoor het de ultieme aanvulling is op een moderne, multifunctionele cinewall.