Wanders houtkachels

Wanders is een Nederlands bedrijf dat sinds de jaren 60 van de vorige eeuw bezig is met het fabriceren van houtkachels. In Nederland gelden strenge regels voor het produceren van houtkachels, waardoor u met een Wanders verzekerd bent van een houtkachel van hoge kwaliteit.

Binnen het assortiment van Wanders zijn verschillende modellen opgenomen, zodat er voor vrijwel iedere inrichting iets te verkrijgen is. Zo bieden zij vrijstaande modellen aan, maar ook inbouw en hangende varianten.

  Daarom Wanders

  Wanders houtkachels
 • Hollands kwaliteitsproduct
 • Alle Wanders kachels label A+
 • Ruime keus vrijstaande houtkachels
Toon Filters
Stijl
 1. (18)
 2. (2)
Prijs
€ 0 € 4350 € 0 t/m € 4350
Vuurzicht
 1. (9)
 2. (3)
 3. (6)
 4. (2)
Kleur
 1. (16)
 2. (2)
 3. (2)
Aansluiting
 1. (17)
 2. (3)
Harthoogte achteraansluiting
 1. (2)
 2. (1)
Vermogen (kWh)
 1. (18)
 2. (2)
Materiaal
 1. (18)
 2. (2)
Externe luchttoevoer
 1. (15)
 2. (5)
Afvoerdiameter
 1. (1)
 2. (17)
 3. (2)

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Geschiedenis Wanders

Wanders fires & stoves, ofwel Wanders, is een familiebedrijf dat uit de Achterhoek komt uit het plaatsje Netterden. Vanaf dag één worden daar alle houtkachels getekend, gemaakt, gefabriceerd en getest. Dagelijks wordt er door circa 40 werknemers hard gewerkt om met eigen machines alles te vervaardigen. Doordat het gehele proces in eigen beheer is, zorgt dit voor gebruik van de beste materialen en kan de hoogste kwaliteit gewaarborgd worden bij een Wanders houtkachel.

Groot assortiment hout kachels

Binnen het assortiment aan houtgestookte modellen zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Onder andere vrijstaande, inbouw en hangende modellen die voldoen aan de hoogste eisen. Elke Wanders kachel of haard is gekeurd voor de Ecodesign richtlijnen die in 2020 van kracht zullen zijn en die zijn allemaal positief bevonden. Een opvallende houtkachel van Wanders is onder andere de OAK. Dit is een speelse houtkachel die met zijn rendement van 81% toch zeer duurzaam verwarmd. Het speelse is terug te vinden in de verschillende onderstellen die kunnen worden gekozen in combinatie met een aantal kleuren voor het bovenstel. Dit maakt dat er een houtkachel ontstaat die altijd naar wens is en zorgt dat die past binnen het interieur.