Over Droomkachels

Ooit begonnen als kleine webshop. Nu het meest klantgerichte bedrijf op het gebied van haarden en kachels. Sinds de oprichting is ons doel om mensen blij te maken en net dat beetje extra te geven in hun huis waardoor het een thuis wordt. Wij geven advies met verstand van zaken gebaseerd op jouw situatie. Service en kwaliteit zijn niet weg te denken in onze werkwijze en je hebt altijd een persoonlijk aanspreekpunt om jouw droom mee te bespreken.

Onze werkwijze

Elk project is uniek. Dat weten wij als geen ander en dus is het belangrijk om alles tot in detail inzichtelijk te krijgen. Op basis van jouw situatie en wat jij gerealiseerd wilt hebben, kijken wij of dat mogelijk is en wat daarvoor nodig is. Wij geven jou een indicatie voor de werkzaamheden en uiteraard de prijs, zodat je weet waar je aan moet denken. Wel zo handig om geen verrassingen te hebben. Bij een positief gevoel komt er een installateur op locatie, zodat hij de exacte werkwijze in kaart kan brengen en eventueel antwoord kan geven op vragen die nog spelen. Ten slotte ontvang je een gespecificeerde offerte waarin alles genoteerd staat. Vanaf dit punt zit jouw werk erop en gaan wij jouw droom realiseren.

Het gezicht achter Droomkachels..

“Matthijs
Dat ben ik, Matthijs de Hondt. Vanaf dag één ben ik betrokken en kijk uit naar elk nieuw project. Het persoonlijke contact vind ik erg fijn en zorgt ervoor dat alles goed besproken wordt dat van belang is. Het ambitieuze in mij zorgt ervoor dat ik iedere (aan)vraag met volledige tevredenheid wil behandelen. Dankzij mijn flexibiliteit ben ik dagelijks van 09:00 tot 00:00 bereikbaar voor advies. Dat is onderdeel van onze service en daar hecht ik veel waarde aan.

Tijdlijn

2011: De webshop voor houtkachels ging live. Het begin van iets moois.
2013: Een houtkachel kopen is een goed begin, maar nog zeker niet het halve werk. In samenwerking met vakbekwame installateurs zijn wij tevens de installaties gaan verzorgen.
2016: Gashaarden doen er ook toe! Samen met nieuwe installateurs leggen wij gasleidingen aan en behoort het realiseren van dit totaalplaatje tot onze mogelijkheden.
2019: Online blijft onze sterke kant, echter praat offline soms makkelijker. Wij hebben een showroom geopend om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn.
2020: We blijven groeien en om de kwaliteit te kunnen waarborgen hebben wij vijf betrouwbare installateurs aangetrokken om aankomend seizoen te kunnen doen wat wij beloven.