Het DNA van Droomkachels

Ooit begonnen als kleine webshop. Nu het meest klantgerichte bedrijf op het gebied van kachels en haarden. Sinds de oprichting is ons doel om mensen blij te maken en net dat beetje extra te geven in hun huis waardoor het een thuis wordt. Wij geven advies met verstand van zaken gebaseerd op jouw situatie. Service en kwaliteit zijn niet weg te denken in onze werkwijze en je hebt altijd een persoonlijk aanspreekpunt om jouw droom mee te bespreken.

2011

Begonnen met het los verkopen van houtkachels

2014

Eerste houtkachel geïnstalleerd

2016

Start verkoop gashaarden

2019

Eigen kantoor geopend

2021

Vast team

2011

Begonnen met houtkachels

2014

Eerste houtkachel geïnstalleerd

2016

Start verkoop gashaarden

2019

Eigen kantoor geopend

2021

Vast team

Waar wij voor staan

Duurzaamheid

Droomkachels zet zich in voor een groenere toekomst door duurzame en energie-efficiënte kachels aan te bieden. Ons deskundige team ondersteunt klanten met passie in de zoektocht naar de perfecte, duurzame verwarmingsoplossing. Wij werken met innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen om kwaliteit en prestaties te garanderen. Wij streven er naar om warmte en comfort te bieden met respect voor onze planeet.

Professionele installatie

Het belang van een professionele installatie mag niet worden onderschat. Een correct geïnstalleerde kachel of haard garandeert niet alleen optimale prestaties en efficiëntie, maar verkleint ook de kans op brandgevaar en andere veiligheidsrisico's. Door te kiezen voor een vakkundige installatie, investeer je in de veiligheid van je huis en geniet je zorgeloos van de warmte en sfeer die je nieuwe kachel of haard biedt.

Persoonlijk

Persoonlijk contact staat bij van begin tot eind centraal, omdat dit essentieel is bij de aanschaf. Onze experts kunnen je begeleiden bij het kiezen van het juiste type, formaat en design, rekening houdend met factoren zoals de grootte van de ruimte, isolatie en gewenste warmteafgifte. De persoonlijke aanpak zorgt voor vertrouwen en dat je altijd iemand hebt om op terug te vallen.

Transparant

Droomkachels staat voor transparantie en eerlijkheid bij het leveren van hoogwaardige kachels. Wij geloven in open communicatie en duidelijke informatie over onze producten en diensten. We streven ernaar om onze klanten volledig inzicht te geven in het selectie- en installatieproces en bieden uitstekende nazorg en ondersteuning. Bij Droomkachels is integriteit de kern van ons succes.

Onze missie

Kwalitatieve installatie

Droomkachels staat garant voor kwalitatieve installatie van kachels. Ons professionele en ervaren team zorgt voor een naadloze integratie in jouw woning met aandacht voor veiligheid en efficiëntie. We bieden uitgebreide ondersteuning en zorgvuldige begeleiding tijdens het hele proces, van advies tot nazorg. Bij Droomkachels is jouw comfort onze prioriteit.

Verduurzamen van huizen

Droomkachels is toegewijd aan het verduurzamen van huizen door het leveren van energiezuinige kachels. Ons deskundige team helpt klanten bij het kiezen van de perfecte verwarmingsoplossing, afgestemd op hun woning en levensstijl. We streven ernaar om een positieve impact te maken op het milieu en het energieverbruik te verminderen, terwijl we comfort en warmte bieden in elk huis dat we transformeren.

Beste service

Droomkachels staat voor uitmuntende service bij het leveren en installeren van kachels. Ons toegewijde team begeleidt klanten van begin tot eind, van advies op maat tot zorgvuldige installatie. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en bieden professionele ondersteuning en nazorg. Bij Droomkachels staat klanttevredenheid centraal en streven wij ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen met betrokkenheid en vakmanschap.

De knappe koppen van Droomkachels

Samen sta je sterk en daar is geen woord aan gelogen. Wij zijn een hechte groep aan collega's die er dagelijks voor gaan om bij jou alleen het mooiste op te leveren. Hieronder zie je iedereen die van begin tot eind betrokken zijn bij het gehele proces.

Matthijs

Eigenaar / Sales

Jimmy

Werkvoorbereider / Installateur

Thomas

Social media

Jeffry

Installateur

Wim

Installateur

Joey

Online marketing

Matthijs

Eigenaar/Sales

Jimmy

Werkvoorbereider/Installateur

Thomas

Social media

Jeffry

Installateur

Wim

Installateur

Joey

Online marketing

Waarvoor we 's ochtends wakker worden

Droomkachels is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in het leveren en installeren van kachels en haarden. Met jarenlange ervaring en een passie voor het creëren van warme, sfeervolle ruimtes, heeft Droomkachels talloze indrukwekkende projecten op hun naam staan.