Over Droomkachels

In 2011 begon Droomkachels als webshop met een gering aanbod houtkachels voor de doe-het-zelver, maar inmiddels is dat allang niet meer zo en doen wij veel meer dan dat. Ons doel is om iedereen te inspireren, advies op maat te geven en te zorgen dat dromen worden waargemaakt. Met een assortiment dat bestaat uit honderden kachels en haarden van verschillende merken zorgen wij voor een passend model binnen het interieur dat zorgt voor verwarming en sfeer.

Hoe Droomkachels dat voor elkaar krijgt? Intern beschikken wij over de benodigde kennis om over elke situatie een gedegen advies te kunnen geven. Daarnaast beschikt Droomkachels over een team van circa 20 ZZP'ers die dagelijks landelijk beschikbaar zijn om bij de klant langs te gaan om te adviseren of installeren.

Het gezicht achter Droomkachels..

“Matthijs

Dat ben ik, Matthijs de Hondt. Met erg veel passie ben ik dagelijks bezig om te helpen bij de juiste keuze van een kachel of haard en de installatie daarvan. Hierbij vind ik het van groot belang dat er veel persoonlijk contact is en het resultaat is zoals verwacht. Het ambitieuze in mij zorgt ervoor dat ik iedere (aan)vraag met volledige tevredenheid wil behandelen. Dankzij mijn flexibiliteit ben ik dagelijks van 09:00 tot 00:00 bereikbaar voor advies. Dat is onderdeel van onze service en daar hecht ik veel waarde aan.


"Van droomwens naar Droomkachel"


Visie 2019

Een hoog rendement en een lagere uitstoot van fijnstof is in 2019 helemaal hot. Op het gebied van de houtkachels kan dit gerealiseerd worden door een inzethaard in een open haard te plaatsen of te kiezen voor een vrijstaand model van gerenommeerde merken zoals Dik Geurts, Jotul, JAcobus en Altech Speksteenkachels. Om de uitstoot van fijnstof te verminderen is het van belang om op de juiste manier te stoken met droog haardhout dat geschikt is voor jouw houtkachel. Bij de pellet- en gashaarden wordt te allen tijde een optimaal rendement behaald, omdat deze elektronisch aangestuurd worden. Benieuwd hoe jij hierop kan inspelen? Stuur ons een bericht en wij maken een passend voorstel voor jouw situatie.