Cinewall

Ben je dol op de bioscoop en heb je thuis de behoefte aan deze "cinema-experience"? Dankzij een cinewall geniet je van deze luxe in jouw eigen comfortabele woonkamer. Het is de ideale sfeermaker door een elektrische haard in één wand te combineren met bijvoorbeeld een televisie en soundbar. Doordat elke cinewall op maat gemaakt is en daarmee uniek, komt deze te allen tijde volledig tot zijn recht in jouw interieur. Met het oog op een luxe, moderne stijl en comfort is de cinewall ontworpen voor wie houdt van een moderne touch en warme sfeer.

Elektrische haard met tv erboven

In de basis is een cinewall een wand waarin een elektrische haard en televisie zijn ingebouwd. Vervolgens is het volledig uit te breiden met jouw wensen. De elektrische haarden zijn chique, gezellig en veilig. Zonder enige verbouwing voor een afvoerkanaal kan je ervan genieten. Er is zelfs de optie om een verwarmingselement aan of uit te zetten, waardoor er tevens van extra bijverwarming kan worden genoten. Vaak wordt de elektrische haard gekozen aan de hand van de grootte van de televisie.

Cinewall: Luxe op maat

Wat jij voor ogen hebt, maken wij exact zo. Alles is mogelijk en niks is te gek. Kies voor een strakke ombouw die gestuct wordt en geschilderd kan worden in elke gewenste kleur. Schilderen te standaard voor jou? Ga voor een luxere afwerking, zoals leren tegels of beton ciré om het volledig tot zijn recht te laten komen. De ombouw is naar eigen smaak uit te breiden met een meubel op maat, zodat je één geheel creëert en het meeste uit de ruimte haalt. Deze kan opgeleverd worden in hoogglans met bijvoorbeeld een toplaag van natuursteen, staal of hoogwaardig hout. Eventueel is het geheel te voorzien van spotjes of andere verlichting. Met de cinewall ben je verzekerd van een hoogwaardige, luxe en sfeervolle bioscoop waar er maar één van bestaat. De jouwe!

Cinewall kopen bij Droomkachels

Met alle mogelijke opties is het aan te raden om jouw wensen met ons te bespreken. Vaak is het goed om vooraf een moodboard te maken en een schets te maken met hoe jij het eindresultaat voor ogen ziet. Aan de hand van het gesprek gaan wij aan de slag met een overzicht van de verwachte kosten voor het geheel en koppelen dit terug aan jou. Hierna maken wij een 3D-tekening, zodat het geheel tot leven komt. Onze offertes zijn volledig gespecificeerd, waardoor een duidelijk overzicht ontstaat en je weet wat jouw unieke cinewall gaat kosten. Wij kunnen in samenwerking met onze partners alles van begin tot eind te realiseren zoals jij dit wilt.

Wat is een cinewall?

Dit is een ombouw waarin een elektrische haard is gecombineerd met een televisie en andere wensen, zoals een soundbar en verlichting. Het zorgt voor een luxe uitstraling en kan overal in huis gerealiseerd worden.

Wat kost een cinewall?

Dit hangt van drie factoren af. Ten eerste de elektrische haard, want die zijn er in verschillende soorten en maten. Ten tweede de grootte van de ombouw inclusief alle extra's zoals meubels en verlichting. Als laatste speelt de afwerking nog een rol, want kies je voor een strakke variant met stucwerk of een luxere afwerking in de vorm van leren tegels? Over het algemeen kan een prijs van circa €3000 tot €10.000 worden aangehouden.

Hoe stel ik een cinewall samen?

Dit doe jij samen met ons! Jij geeft jouw wensen aan ons door en gezamenlijk zorgen wij dat alles in het geheel goed tot zijn recht komt. Vervolgens werken wij dit uit in een 3D-tekening, zodat het visueel wordt en je exact weet wat je ervan kan verwachten.