Onze partners

Wij zijn van mening dat de beste resultaten worden bereikt door samen te werken. Daarom streven we ernaar om sterke banden te vormen met andere organisaties en partners, omdat we geloven dat we samen meer kunnen bereiken.

Hollandse Schoorsteenvegers

Droomkachels heeft de handen ineengeslagen met de specialisten van Hollandse Schoorsteenvegers, die garant staan voor veiligheid en onderhoud. Deze samenwerking symboliseert de perfecte harmonie tussen comfort en gemoedsrust, essentieel voor elk huis dat wordt verwarmd door het vuur van een kachel.

Openhaardhout Gigant

Droomkachels bundelt zijn krachten met Openhaardhout Gigant, de specialist in het leveren van kwaliteitshaardhout. Deze samenwerking is ontstaan uit een gedeelde passie voor de schoonheid en warmte die een kachel biedt, en een gezamenlijke visie van het gebruik van het juiste hout voor elke vlam.

Havé verwarming

Droomkachels slaat de handen ineen met Havé Verwarming. Havé Verwarming is een verlengstuk van Droomkachels. Havé Verwarming heeft een showroom van 1200m² en meer dan 300 kachels opgesteld.