Hangende houtkachel

Op zoek naar meer warmte en sfeer, maar dan op een unieke wijze? Met een hangende houtkachel haalt u een object in huis dat iedereen zal zien en opvallen. Doordat het lijkt alsof de hangende houtkachel “zweeft”, ontstaat er een ruimtelijk effect. Het rendement is zeer goed en tevens hebben zij een vermogen waar redelijke ruimtes mee verwarmd kunnen worden.


Budget voor jouw Hangende haard

Toon Filters
Prijs
€ 0 € 4395 € 0 t/m € 4395
Merk
 1. (1)
 2. (7)
 3. (1)
 4. (3)
Vuurzicht
 1. (3)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (3)
Kleur
 1. (3)
 2. (8)
 3. (1)
Aansluiting
 1. (10)
 2. (2)
Vermogen (kWh)
 1. (2)
 2. (10)
Materiaal
 1. (10)
 2. (2)
Externe luchttoevoer
 1. (6)
 2. (6)

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina

Installatie hangende houtkachel

Er wordt aangeraden om de installatie van een hangende houtkachel uit te laten voeren door een erkend installatiebedrijf, omdat er veel bij komt kijken en de veiligheid bij deze modellen erg belangrijk is. Aspecten waar rekening mee dient te worden gehouden is dat de muur goed brandwerend is en dat er wellicht een staalconstructie aanwezig dient te zijn om de hangende houtkachel op te monteren. Als u meer informatie wil over de installatie in uw ruimte, dan kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Eigenschappen

De hangende houtkachels binnen ons assortiment hebben een zeer strak design en passen hierdoor voornamelijk perfect in het hedendaagse interieur. Het rendement ligt rond de 80%, wat aardig hoog is en zorgt voor een prima warmte in de ruimte. Deze warmte wordt optimaal benut door het feit dat de hangende houtkachel vrij is en de warmte rondom kwijt kan. Met een vermogen rond de 8 kWh bent u verzekerd van genoeg warmte om een redelijke ruimte te verwarmen.