Sfeerhaarden

Betreed de wereld van elegantie, gemak en milieuvriendelijkheid met onze collectie van elektrische en bio-ethanol sfeerhaarden. Hier vind je een uitgebreid assortiment haarden, zorgvuldig ontworpen om elke ruimte in jouw huis te transformeren in een gezellig toevluchtsoord. Onze bio-ethanol en elektrische haarden bieden alle comfort en allure van een traditionele haard, maar zonder de nadelen.

Producten 1-24 van 172

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 172

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Soorten sfeerhaarden

Het assortiment aan sfeerhaarden breidt zich in rap tempo uit en hierdoor zijn er altijd modellen die aansluiten op uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijstaand model, welke overal in huis op de grond geplaatst kan worden. Als u op de grond geen ruimte heeft, is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor een hangend model. Ten slotte kunt u er ook voor kiezen om de elektrische sfeerhaard in te bouwen in een bestaande open haard. Binnen de sfeerhaarden kan er gekozen worden voor twee verschillende varianten, namelijk de elektrische en die op bio ethanol.

Geen afvoer nodig

Wie voor een sfeerhaard kiest, hoeft geen rekening te houden met het aanleggen van een afvoer. Doordat er een schone verbranding ontstaat, komt hier geen rook bij vrij en is het hebben van een afvoer niet nodig. Zo heeft u op een gemakkelijke manier en zonder al teveel inspanningen toch een echte sfeermaker in uw huis. Daarnaast is het ook zeer gemakkelijk om de sfeerhaard binnen uw huis te verplaatsen, waardoor u de mate van sfeer binnen uw huis kunt veranderen.

Altijd gemak met een sfeerhaard

Een sfeerhaard wordt voornamelijk gebruikt voor het creëren van sfeer in een gewenste ruimte naar wens. In enkele gevallen heeft een model ook de mogelijkheid tot het uitstoten van warmte, waardoor er naast sfeer ook een aangename warmte wordt verkregen. Daarnaast hoeft u met een sfeerhaard geen rekening te houden met het aanschaffen van hout en het opslaan hiervan. Tevens dient u het hout in andere verbrandingsinstallaties in de gaten te houden en na het aansteken van uw sfeerhaard heeft u er geen omkijken meer naar.