Charlton & Jenrick houtkachels

Charlton & Jenrick is opgericht in 1986 door twee Engelsmannen; Barry Charlton & Bill Jenrick. De (hout)kachels van dit merk vinden hun oorsprong in de Engelse stad Telford en het merk is inmiddels een begrip geworden in Engeland. Charlton & Jenrick ontwikkelt zeer efficiënte, innovatieve, milieuvriendelijke en aantrekkelijke (hout)kachels. De houtkachels van de populaire Purevision lijn voldoen aan de gestelde ECO Design richtlijnen 2022. Kortom, het merk staat voor degelijke producten van hoge kwaliteit, die uitermate geschikt zijn voor Nederlandse huishoudens en voor de toekomst. Daarbij beschikt Charlton & Jenrick ook over een prachtige collectie elektrische haarden.

Producten 1-24 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het merk Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick is een vooraanstaand Brits merk dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige haarden en kachels. Opgericht in de jaren '80, heeft dit bedrijf zich toegewijd aan innovatie en design, met als doel zowel efficiëntie als esthetiek te leveren. Hun uitgebreide collectie omvat alles van traditionele houtkachels tot geavanceerde elektrische en gashaarden, allemaal ontworpen met een oog voor detail en een passie voor kwaliteit. Charlton & Jenrick staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid, door producten te ontwikkelen die niet alleen de woning verwarmen maar ook bijdragen aan een schoner milieu. Hun toewijding aan uitmuntendheid maakt hen een gerespecteerde naam in de haardenindustrie.

De PureVision serie

Deze kachels pronken met een elegant design en brengen het stookproces naar een hoger niveau. Charlton & Jenrick heeft, naast de traditionele rechte en klassieke ontwerpen, nu ook een reeks met ronde houtkachels in hun Purevision collectie geïntroduceerd. Deze ronde vormen intensiveren de vuurbeleving. Een reeks aanvullende accessoires, waaronder sokkels en houtopslagplaatsen, is voorhanden om de kachel een persoonlijk tintje te geven.
Bovendien beschikken de Purevision kachels over een revolutionaire 3-standen smoorklepregeling die ervoor zorgt dat de kachels uiterst schoon starten en consistent branden. Dit maakt de kachels tot een van de meest milieuvriendelijke verbrandingsapparaten op de markt.

Kookkachels van Charlton & Jenrick

De kookkachels van Charlton & Jenrick combineren functionaliteit met esthetische elegantie, waardoor ze een perfecte aanwinst zijn voor elke keuken. Deze kachels zijn niet alleen bedoeld voor verwarming, maar ook ontworpen om mee te koken, wat ze bijzonder praktisch maakt. Met een robuuste constructie en modern design passen ze naadloos in zowel traditionele als hedendaagse interieurs. Charlton & Jenrick legt de nadruk op duurzaamheid en efficiëntie, waardoor hun kookkachels energiezuinig zijn en helpen bij het verlagen van de huishoudelijke energiekosten. Elk model biedt geavanceerde verbrandingstechnologieën wat resulteert in een schone en efficiënte werking.