Dik Geurts houtkachels

Dik Geurts heeft een zeer groot gevarieerd assortiment dat voortkomt uit puur vakmanschap en voldoen altijd aan de strengste kwaliteitseisen. Er wordt veel aandacht besteed het design, omdat het zonder meer mag opvallen. Elk model heeft een zeer hoog rendement van circa 85%, stookt zo schoon mogelijk om de uitstoot van fijnstof te beperken en de luchttoevoer is gemakkelijk te regelen. Elke houtkachel van Dik Geurts is voorzien van infrarood glas wat de warmte langer vasthoudt en zorgt dat het glas langer schoon blijft. Hierdoor is het vlammenspel altijd goed te aanschouwen.

Producten 1-24 van 63

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 1-24 van 63

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanbod van houtvuur liefhebber Dik Geurts

Vanaf de oprichting in 1981 worden alle houtkachels van Dik Geurts volledig gefabriceerd in Nederland. Dit zorgt voor hoogwaardige kachels die garant staan voor kwaliteit en vakmanschap. Het is niet voor niets het meest verkochte houtkachel merk van Droomkachels. Dik Geurts levert alle soorten houtkachels waardoor er altijd een passende kachel te vinden is voor jouw droomproject. Dus of het nou gaat om een inzethaard op maat, een inbouwhaard of een vrijstaande houtkachel, Dik Geurts heeft altijd een oplossing. De meeste modellen zijn zowel in klassieke als moderne uitvoering beschikbaar. De In- en Prostyle haarden kunnen gebruikt worden om in een bestaande situatie te plaatsen of in te bouwen. Waar de Ivar 5 Low zich uitstekend leent om in/voor een schouw te zetten, is de Vidar Triple dé eyecatcher in elke ruimte. Op zoek naar iets moderns? Dan biedt onder andere de Odin Fixed de uitkomst. Mocht een model net niet passen, dan is het mogelijk om te kiezen voor maatwerk. Voor een geringe meerprijs is het mogelijk om de houtkachel te maken met andere afmetingen, zodat dit perfect past bij de situatie.

De nieuwste Modivar houtkachel serie

De Dik Geurts Modivar is een modulair op te bouwen houtkachel. Stel de Modivar zo samen dat hij perfect bij jouw interieur past. Behoefte aan een houtopslag of toch liever een plateau? De Modivar houtkachel kan worden uitgevoerd met een schoorsteenaansluiting aan de achterkant of bovenkant. Het model is Ecodesign ready met een rendement van 82%.

Dik Geurts houtkachels zijn zeer efficiënt

Alle modellen uit het assortiment van Dik Geurts zijn zeer efficiënt, wat terug te vinden is in het energielabel en het rendement. Het energielabel is namelijk altijd A of A+, waardoor er met minder hout meer warmte kan worden verkregen. In cijfers betekent dit dat er gemiddeld een rendement van 85% behaald. Dit komt onder andere door het gebruik van IR-glas (Infrarood), wat ervoor zorgt dat de warmte beter in de haard kan circuleren. Een ander bijkomend voordeel is dat het glas veel langer schoon blijft. Dankzij slimme technieken en de allerbeste materialen wordt ervoor gezorgd dat de houtkachels van Dik Geurts vanaf het eerste moment en alle jaren daarna altijd een optimale verbranding blijft houden. De haarden zijn voorzien van een dichte stookbodem en de gehele brandkamer wordt bekleed met warmtevasthoudende vermiculiet, waardoor de temperatuur hoog blijft.

Beste prijs-kwaliteitverhouding volgens Droomkachels

Wij van Droomkachels vinden dat de houtkachels van Dik Geurts de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. In vergelijking tot soortgelijke houthaarden scoren de houtkachels van Dik Geurts beter op rendement en zijn deze over het algemeen goedkoper. De prijzen van de Dik Geurts houtkachels variëren van €1860 - €7326. In combinatie met het design maakt dit een aantrekkelijk aanbod voor iedereen die op zoek is naar een houtkachel. Bij Droomkachels is dit terug te zien in de installaties, want Dik Geurts is het merk dat wij het vaakst dienen te installeren.