Vrijstaande gashaard

Bijna iedereen vindt het fijn om in een knusse woonkamer te leven. Er zijn dan ook vele manieren om dit voor elkaar te krijgen. Een van de populaire technieken om een woonkamer in een klap dubbel zo gezellig en knus te maken is het installeren van een vrijstaande gashaard . Een dergelijke haard maakt de ruime letterlijk en figuurlijk een heel stuk warmer. Onderzoeken van psychologen hebben zelfs bewezen dat we het sneller comfortabel warm vinden in de woning wanneer we vlammen zien, dan wanneer we het van een normale verwarming moeten hebben.

Toon Filters
Stijl
 1. (13)
 2. (2)
 3. (2)
Prijs
€ 0 € 3993 € 0 t/m € 3993
Merk
 1. (5)
 2. (2)
 3. (6)
 4. (3)
 5. (1)
Vuurzicht
 1. (13)
 2. (4)
Kleur
 1. (12)
 2. (5)
Aansluiting
 1. (11)
 2. (4)
 3. (2)
Harthoogte achteraansluiting
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
Vermogen (kWh)
 1. (6)
 2. (9)
 3. (2)
Materiaal
 1. (2)
 2. (15)
Afvoerdiameter
 1. (5)
 2. (11)
 3. (1)

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Vele merken met vele modellen

De vrijstaande gashaard kent vele voordelen. Een van de grootste voordelen is natuurlijk dat het een vrijstaande gashaard is die je dus overal neer kunt zetten. De enige voorwaarden is dat de kachel op een veilige ondergrond staat (geen tapijt of hout) en een veilige gastoevoer heeft. Er zijn honderden verschillende merken vrijstaande gashaard en deze merken kennen allemaal weer tientallen modellen. Of je nu op zoek bent naar een landelijk model, een industrieel model of een strak design model, je vindt het allemaal.

Elk merk haar voordelen

Vergelijk de merken eens goed en richt je aandacht hierbij specifiek op het verschil in prijs, kwaliteit en product. Sommige merken kennen bijvoorbeeld producten met een gesloten systeem. Dat wil zeggen dat die vrijstaande gashaarden een eigen zuurstoftoevoer regelen. Daardoor wordt er geen zuurstof onttrokken aan de kamer. Dat kan een gezonde keuze zijn wanneer je een kleinere woonkamer hebt. Ook kun je lezen hoe duurzaam de gashaarden zijn. Sommige vrijstaande gashaarden kun je namelijk zonder problemen gebruiken om een hele keuken of woonkamer te verwarmen in de winter.

Verschillende mogelijkheden van een vrijstaande gashaard

Gashaarden zijn tegenwoordig steeds duurzamer en gebruiksvriendelijker. Bij de meeste vrijstaande gashaarden krijg je bijvoorbeeld een handige afstandsbediening waarmee je de hoogte van de vlammen kunt bepalen. Ook heb je hiermee de mogelijkheid om de haard van een afstandje aan of uit te zetten. De vrijstaande gashaard is ook steeds gebruiksvriendelijker geworden. Zo hoef je meestal enkel de zijkanten een keer af te doen met een doekje, zodat hij niet te stoffig wordt.

Warmte van de gashaard

Ben je op zoek naar een haard om jouw kamer te verwarmen? Een vrijstaande gashaard kan hier goed in voorzien. Zorg dat je deze op een goede plek in de ruimte zet, het liefste tegen een kale muur, weg van ramen en deuren. Hierdoor geef je de warmte van de gashaard de ruimte om zich te verspreiden door de ruimte zonder verloren te gaan door ramen. Het kan een goed idee zijn om een reflecterende wand tegen de achterwand te zetten. Hierdoor kaatst de warmte beter de kamer in en is deze sneller warm. Een gashaard is efficiënter dan een radiator en in vele gevallen kan de verwarming in een woonkamer ook uitblijven wanneer de gashaard aanstaat.

Vrijstaande gashaard online bestellen Een van de voordelen van het online bestellen van een vrijstaande gashaard is dat je direct een beeld krijgt van de mogelijkheden. Welke merken zijn er allemaal. welke modellen en materialen kun je kiezen en wat is de kwaliteit hiervan? Door gebruik te maken van een online shop ben je altijd optimaal geïnformeerd en ben je er van verzekerd dat je een goede keus kunt maken. Je kan deze los bestellen of ervoor kiezen om deze te laten installeren door de experts van Droomkachels. Wanneer geniet jij thuis van je nieuwe vrijstaande gashaard?