DRU gashaarden

Het Nederlandse merk DRU is gespecialiseerd in de fabricage van gashaarden. Elke gashaard zorgt voor een optimale beleving waarbij de warmte, sfeer en comfort centraal staat. Dankzij de nieuwste innovaties is elk product zeer duurzaam en voorzien van energielabel A. Het grote assortiment zorgt ervoor dat er altijd een model mogelijk is dat binnen het interieur past en afgestemd is op de ruimte. Voor advies op maat staan onze experts altijd voor jou klaar.

Producten 25-45 van 45

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 25-45 van 45

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

DRU gashaarden zijn meer dan warmtebronnen alleen

Om extra sfeer in een woning te creëren gaan mensen op zoek naar allerlei manieren om dit te doen. Ze kopen de meest uiteenlopende accessoires en ze zullen altijd op zoek gaan naar versieringen die de kamers van de woning net wat meer aankleden. Dan maar niet te spreken over de meubels die er ook bij aan worden geschaft. Door een juiste keuze te maken tussen de meubels en de bijbehorende accessoires, kun je al een leuke sfeer scheppen in de kamers. Toch kan het voorkomen dat je wat mist in de zitkamer. Bijvoorbeeld een gezellig en knus hoekje. Daar kan verandering in worden gebracht met een van de haarden DRU. Deze haarden zijn meer dan alleen warmtebronnen. Door hun moderne en perfecte uitstraling, vormen ze ook een goede aanvulling binnen elk interieur.

De geschiedenis van DRU

Het verhaal van DRU begint in het jaar 1754. Dit maakt het een van de oudste bedrijven van Nederland. In de achttiende eeuw rezen de industrieën de pan uit en vele bedrijven staken de kop op die nu helaas niet meer bestaan. Dit geldt niet voor DRU. In het begin richtte het bedrijf zich voornamelijk op de productie van potten en pannen. Daarnaast ging het zich richten op de producten van kachels. Aardgas werd uitgevonden in Slochteren en DRU is zich vervolgens gaan richten op de productie van haarden en kachels die gedreven werden door aardgas. De naam DRU is een afkorting voor Diepenbrock&Reigers-Ulft. In het jaar 1900 behaalde het bedrijf de ISO 9000. Dit is een kwaliteitscertificaat. Het is alleen maar beter gegaan met het merk. Op dit moment heeft het merk zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste spelers op de markt als het gaat om de productie van haarden en kachels.

Het assortiment gaskachels van DRU

Als je het assortiment van DRU bekijkt, dan zul je merken dat je tal van keuze hebt uit de verschillende soorten haarden. Om het wat makkelijker te maken, kun je het assortiment opdelen in twee delen. Zo heb je de vrijstaande haarden en de inbouwhaarden. Afhankelijk van de mogelijkheden die je hebt in je woning, is dit een goede manier om te kijken naar welke haard het beste bij het interieur van je woning past. Bij de inbouwhaarden kun je weer kiezen uit hoekmodellen en grote en kleine modellen. Je kunt zelfs kiezen voor modellen met 3-zijdig glas. DRU Marstro en DRU Metro behoren tot een van de meest populaire lijnen in het aanbod inbouw gashaarden. Binnen de categorie gevelkachels kun je kiezen uit kachels die er uitermate voor geschikt zijn om te gebruiken in een schuur of bouwkeet. Het is ook een ideale oplossing als een ruimte vrij moet blijven van vorst. Naast de gaskachels, heeft u ook een uitgebreide keuze uit diverse houtkachels. Deze kachels staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor design. Een echte houtkachel brengt toch wel veel sfeer met zich mee. Binnen het aanbod aan houtkachels kun je natuurlijk ook kiezen uit diverse vormen en maten.

Geavanceerde haarden van DRU

Naast de traditionele haarden, biedt DRU ook een aanbod aan elektrische haarden. Kenmerkend voor deze haarden is dat ze geheel elektrisch te bedienen zijn en modieus zijn vormgegeven. Deze haarden zijn energiebesparend, en daardoor kun je genieten van een mooie sfeer zonder dat je je al te veel zorgen hoeft te maken over je energie rekening. Het leukste aan dit soort haarden is dat er tal van mogelijkheden zijn met betrekking tot apps op de mobiele telefoon. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra sfeer te creëren met de app en zelfs het vuur te besturen.