JAcobus 6 in Hilversum

JAcobus 6 in Hilversum

In Hilversum hebben wij een prachtig project voltooid waarbij de focus lag op comfort, stijl en duurzaamheid. We hebben de Jacobus 6, een houtkachel met een tijdloos design, met succes geïnstalleerd in een uitbouw. De Jacobus 6 staat bekend om zijn efficiënte verbranding en uitmuntende warmteafgifte, perfect voor de knusse huishoudens. Ons doel was een warme, uitnodigende sfeer te creëren die recht doet aan de authentieke charme van Hilversumse huizen. Het resultaat is een evenwichtige combinatie van esthetiek en functionaliteit, waardoor de bewoners nu kunnen genieten van een betrouwbare, sfeervolle en energiezuinige warmtebron.


 JAcobus 6 in Hilversum
 JAcobus 6 in Hilversum
 JAcobus 6 in Hilversum
 JAcobus 6 in Hilversum
 JAcobus 6 in Hilversum

De JAcobus 6

Met een vermogen van circa 3,5 tot 7 kW, is de Jacobus 6 een uitmuntende keuze voor de gemiddelde woonkamer, waarbij het niet alleen de ruimte snel verwarmt maar ook een constant comfortniveau behoudt. Deze kachel is ontworpen met oog op gebruikersgemak. Hij voldoet aan de strengste emissie-eisen. De strakke lijnen en de robuuste constructie van de Jacobus 6 zorgen ervoor dat hij naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. Het tijdloze ontwerp is een lust voor het oog en maakt de kachel tot een centraal punt in elke ruimte.

Houtkachel in een uitbouw

Een uitbouw biedt meer dan alleen extra ruimte; het is een nieuwe horizon in huiselijke gezelligheid. Het plaatsen van een houtkachel in deze nieuwe ruimte versterkt dit gevoel en creëert een ankerpunt waar rond familie en vrienden samenkomen. De houtkachel in een uitbouw combineert functionaliteit met esthetiek. Het zorgt voor een natuurlijke spreiding van warmte en dient tegelijkertijd als een sfeervol middelpunt.

Geïnteresseerd in deze haard?

Om meer te weten te komen over de JAcobus 6 of om een offerte aan te vragen, kan de een van de knoppen hieronder worden gebruikt. Bekijk dit model ook via de onderstaande link om een beter beeld te krijgen van de veelzijdigheid en aantrekkelijkheid van deze haard. Laat je inspireren door de elegantie en warmte van de JAcobus 6 en hoe dit model ook in jouw woning een prachtige toevoeging zou kunnen zijn.