DRU Circo in Huizen

DRU Circo in Huizen

In Huizen hebben wij de DRU Circo, een vrijstaande gashaard met een unieke vormgeving geïnstalleerd. Het project omvatte niet alleen de plaatsing van de haard in de woning, maar ook het veilig onderbrengen van de gasflessen in een opbergkist buiten de woning. Dit draagt bij aan zowel de veiligheid als de esthetiek van de woning. De DRU Circo, met zijn gebogen glas voor een optimale zichtbaarheid van het levendige vlambeeld, voegt een warme en gezellige sfeer toe aan het huis, terwijl de buiten geplaatste gasflessen zorgen voor een efficiënte en veilige werking.


DRU Circo in Huizen
DRU Circo in Huizen
DRU Circo in Huizen
DRU Circo in Huizen
DRU Circo in Huizen

De DRU Circo

De DRU Circo is een vrijstaande gashaard met een unieke vormgeving die een centrale plek in de ruimte kan innemen. Dankzij het gebogen glas biedt deze haard een optimaal zicht op het prachtige en realistische vlambeeld. De technologisch geavanceerde DRU Circo combineert een hoge warmteafgifte met een efficiënte verbranding, waardoor een comfortabele en gezellige sfeer in de woning wordt gecreëerd.

Gasflessen buiten opslaan

De gasflessen voor de DRU Circo worden veilig en discreet opgeborgen in een buitenkist. Deze strategische plaatsing garandeert maximale veiligheid en efficiëntie van het verwarmingssysteem. Tegelijkertijd blijft het esthetische aspect van de woning onaangetast, omdat de gasflessen buiten het zicht worden gehouden, waardoor de schoonheid en het design van de DRU Circo volledig tot hun recht komen.

Geïnteresseerd in deze haard?

Als dit project interesse heeft gewekt, is het mogelijk om een offerte aan te vragen via de onderstaande knop. Ook kan de DRU Circo nader worden bekeken door op de onderstaande knop te klikken. Ontdek de veelzijdigheid en het aantrekkelijke design van de DRU Circo en laat je inspireren voor de verwarmingsmogelijkheden in je eigen woning.