Klantenservice - Betalen
Betaalmethoden

iDeal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. U kunt zelf uw eigen bank selecteren en de betaling afronden.

Paypal
Voor paypal heeft u een betalingsaccount nodig op de site. Als u deze nog niet heeft, dan dient u deze hier aanmaken. Vervolgens wordt u middels een beveiligde, versleutelde SSL verbinding doorgeleid naar de PayPal website. Vervolgens kunt u met uw aangemaakte account inloggen. Nu ziet u een overzicht van het product en de prijs. Als u het product heeft gecontroleerd en heeft betaald, wordt u teruggeleid naar de website van Droomkachels. Op onze website ziet u na een succesvolle betaling het orderresultaat en wordt u de orderbevestiging per e-mail toegestuurd.

Bankoverschrijving
Als u wilt betaling via een bankoverschrijving krijgt u een mailtje met de volgende gegevens:

  • Het totaalbedrag;
  • Het rekeningnummer;
  • Het ordernummer.

Voor de zekerheid vindt u hieronder ook onze gegevens om het bedrag naar over te maken:

  • IBAN: NL45ABNA0811889653
  • BIC: ABNANL2A

Betaling onder rembours
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. Wanneer u kiest om via deze manier te betalen, wordt hiervoor €15,- in rekening gebracht. Dit dient contant te gebeuren, de chauffeur heeft geen pinapparaat bij zich.Kortingscodes

De kortingscode, ook wel vouchercode, is een code die recht geeft op een korting. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je in het bezit zijn van zo'n code. Deze codes kunnen ter promotie als voucher worden verspreid tijdens acties.

Hoe werkt de kortingscode?
Je kunt de kortingscode invullen in het winkelmandje, in het veld Kortingscodes. Klik vervolgens op ‘Kortingsbon gebruiken’. De korting wordt verwerkt in het orderbedrag en het aangepaste totaalbedrag wordt direct zichtbaar.

Geldt de korting op alle artikelen?
Er zijn verschillende kortingscodes. Bijvoorbeeld een code voor nieuwe klanten, dit is een kortingscode die alleen gebruikt kan worden wanneer een klant voor de eerste keer een bestelling doet. Bij iedere kortingscode wordt vermeldt wie deze wel en wie deze niet kan gebruiken.

Geldt het minimum orderbedrag ook in het geval van de kortingscode?
Er is geen minimum orderbedrag in het geval dat u gebruik maakt van een kortingscode.

Geldt het gratis bezorgen bij een orderbedrag ook in het geval van de kortingscode?
Uw order wordt ook gratis verzonden nadat u uw kortingscode heeft gebruikt.

Kan ik de kortingscode meerdere keren gebruiken?
De code kan éénmaal gebruikt worden.

Kan ik meerdere kortingscodes gebruiken in één bestelling?
Het is niet toegestaan om meerdere kortingscodes te gebruiken in één bestelling.Factuur niet ontvangen?

Mocht u geen factuur hebben ontvangen van uw bestelling, kunt u een e-mail sturen naar info@droomkachels.nl of contact opnemen via het contactformulier. U zult dan zo spoedig mogelijk opnieuw een factuur opgestuurd krijgen met een overzicht van uw bestelling.