Wanders gashaarden

Gashaarden zijn erg populair bij de Nederlandse huishoudens. Wanders is een van de meest betrouwbare merken op het gebied van gashaarden in Nederland en dit merk je aan de kwaliteit die je geleverd krijgt. Wanders is een heus Hollands bedrijf dat in 1960 werd opgericht door Henk Wanders in de Achterhoek. Sindsdien is het uitgegroeid tot een grote speler in de markt van gashaarden. Kiezen voor een Wanders gashaard is een uitstekende keus!

Producten 25-36 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Producten 25-36 van 36

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het voordeel van een Wanders gashaard

Mensen vinden het soms moeilijk om de keuze te maken tussen een elektrische haard en een gashaard. Er zijn voor beide vormen van haarden voor- en nadelen te benoemen. Echter kiezen velen voor een gashaard, omdat deze net echter lijkt dan een elektrische haard. Een Wanders gashaard kent immers echte vlammen die naar eigen smaak kunnen worden verhoogd of verlaagd. Een gashaard heeft net zo min als een elektrische haard onderhoud nodig. Een Wanders gashaard is robuust en van hoge kwaliteit ijzer of beton. Deze gashaarden staan dan ook bekend als zeer duurzaam.

Jij hebt het voor het zeggen!

In de afgelopen 60 jaar heeft Wanders een schat aan gashaarden geproduceerd die allemaal een eigen stijl en gemak kennen. Of je nu een kleinere ruimte of een grotere ruimte aan wilt kleden met de Wanders gashaard, er is altijd een haard te vinden die jouw situatie perfect past. Zo kun je kiezen voor een hangende Wanders gashaard, een opzichzelfstaande gashaard of zelfs een ingebouwde gashaard. De mogelijkheden zijn eindeloos en zo is het genot van het eindresultaat.

Kiezen uit kleuren en materialen

De Wanders gashaard is in allerlei vormen en maten te bestellen en jij kiest welke kleuren en materialen je wilt. De gashaard kan gebruikt worden voor binnen- en buitengebruik. Voor beide deze doeleinden is er een schat aan producten en mogelijkheden te vinden. Kies voor een warme koperkleur gashaard in de woonkamer, of een zwarte betonnen opzichzelfstaande haard voor op het terras. Ben je meer van het design? Dan kent Wanders een aantal zeer interessante zwarte of witte ijzeren design-haarden.

Gesloten systemen

Een van de krachten van een Wanders gashaard is dat ze gebruik maken van een gesloten systeem. Dat wil zeggen dat zij een bijna volledige verbranding kennen en hier eigen zuurstof voor gebruiken. Er wordt dus geen zuurstof aan de kamer onttrokken. Dit zorgt voor een stabielere vlam en natuurlijk voor een veiligere omgeving. Dankzij dit gesloten systeem gaat een Wanders gashaard ook langer mee.

Hoog rendement met een Wanders gaskachel

Vaak stappen mensen over op een gashaard om een hoger rendement te halen uit hun verwarming. Een radiator verwarming is een van de minst effectieve verwarmingen, maar toch is bijna elke woning afhankelijk van deze vorm van verwarmen. Een Wanders gashaard kent een vele malen hoger rendement van vaak in de negentig procent. Dat wil zeggen dat bijna alle warmte die door het gas wordt gegenereerd ook daadwerkelijk tot haar recht komt. In een kleinere ruimte of woning kan een Wanders gashaard dan ook zorgen voor een enorme verlaging van de energiekosten. Het is een zeer effectieve manier om jouw woonkamer of werkkamer te verwarmen.

Wanders gashaard online bestellen

Je kunt de gashaarden van Wanders gemakkelijk via het internet bestellen. Hier zie je direct welke modellen en maten er allemaal zijn en kun jij tot een beter passende keuze komen. Daarbij kun je in een webshop direct zien in welke kleuren en materialen dit product te bestellen is! De installatie kan zelf of door de experts van Droomkachels worden uitgevoerd.