Bio ethanol haard

Wil jij een natuurlijk vuur zonder afvoer en uitstoot? Dan is bio ethanol haard de ideale oplossing voor jou. Het is een zeer veilig systeem dat brandt op een biologische brandstof, waardoor je tevens rekening houdt met het milieu. Een bio ethanol haard is overal te plaatsen, dus elke ruimte kan gemakkelijk voorzien worden van extra sfeer. Binnen het assortiment zijn onder andere vrijstaande, inzet, inbouw en hangende te vinden. Liever persoonlijk advies? Je kan ons dagelijks van 09:00 tot 00:00 bereiken!
Toon Filters
Prijs
€ 0 € 2299 € 0 t/m € 2299
Vuurzicht
  1. (15)
  2. (3)
  3. (4)
Kleur
  1. (16)
  2. (1)
  3. (1)
  4. (3)
  5. (1)

22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina

Direct genieten met een bio ethanol haard

Heeft u geen mogelijkheid tot het hebben van een afvoer, maar zou u wel graag willen genieten van een verbrandingsinstallatie in uw woning? Een bio ethanol haard is voor u de ideale keuze, omdat u hiervoor geen afvoer nodig heeft. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een bio ethanol haard te plaatsen in een bestaande haard, maar is uiteraard ook te plaatsen in iedere andere ruimte.

Sfeervol verwarmen

Met een bio ethanol haard haalt u een product in huis waarmee veel sfeer wordt gecreëerd, maar tevens ook een aangename warmte. Het verwarmen gebeurt op op een zeer zuinige manier, welke tevens zeer zuiver is (wat goed voor het milieu is) en bijna reukloos. Een bijkomend voordeel is dat er geen rook ontstaat, waardoor u altijd zicht heeft op het vuur en er te allen tijde kan worden genoten van het vlammenspel. Het vuur en vlammenspel is in de meeste gevallen te regelen door middel van een luchttoevoer.

Geen omkijken naar een bio ethanol haard

Binnen enkele minuten na het ontsteken van de bio ethanol haard heeft u een mooi geleidelijk vuurtje branden met een oogstrelend vlammenspel. Nadat het vuur eenmaal op gang is gekomen, brandt deze gelijkmatig en heeft u er de rest van de tijd geen omkijken meer naar. Door de gelijkmatigheid van de verbranding, is het een erg veilige manier om warmte en sfeer te verkrijgen.