Waarom bij ons?

  • Showroom van 1200m2
  • Uit voorraad leverbaar
  • Landelijke levering en installatie
  • Dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 00:00
  • 1500+ tevreden klanten
  • 30 dagen bedenktermijn

Over Droomkachels

In 2011 begon Droomkachels als webshop met een gering aanbod houtkachels voor de doe-het-zelver, maar inmiddels is dat allang niet meer zo en doen wij veel meer dan dat. Ons doel is om iedereen te inspireren, advies op maat te geven en te zorgen dat dromen worden waargemaakt. Met een assortiment dat bestaat uit honderden kachels en haarden van verschillende merken zorgen wij voor een passend model binnen het interieur dat zorgt voor verwarming en sfeer.

Hoe Droomkachels dat voor elkaar krijgt? Intern beschikken wij over de benodigde kennis om over elke situatie een gedegen advies te kunnen geven. Daarnaast beschikt Droomkachels over een team van circa 20 ZZP'ers die dagelijks landelijk beschikbaar zijn om bij de klant langs te gaan om te adviseren of installeren.

Het gezicht achter Droomkachels..

“Matthijs

Dat ben ik, Matthijs de Hondt. Met erg veel passie ben ik dagelijks bezig om te helpen bij de juiste keuze van een kachel of haard en de installatie daarvan. Hierbij vind ik het van groot belang dat er veel persoonlijk contact is en het resultaat is zoals verwacht. Het ambitieuze in mij zorgt ervoor dat ik iedere (aan)vraag met volledige tevredenheid wil behandelen. Dankzij mijn flexibiliteit ben ik dagelijks van 09:00 tot 00:00 bereikbaar voor advies. Dat is onderdeel van onze service en daar hecht ik veel waarde aan.


"Van droomwens naar Droomkachel"


Visie 2018

Onze verwachting is dat er meer projecten komen waar bij zowel de kachel of haard als de installatie ervan steeds meer maatwerk komt kijken. Dit zorgt ervoor dat het geheel tussen kachel of haard en de ruimte waar deze komt wordt afgestemd op elkaar. Hierdoor wordt er meer sfeer gecreëerd en kan er nog meer genoten worden van de aanwezigheid.