Buitenkachels

Zodra de eerste zonnestralen Nederland bereiken, zijn we buiten te vinden. Buitenkachels maken het mogelijk om nog langer van de zomeravonden te genieten zonder in te leveren op de warmte. De combinatie van de aangename warmte en de sfeer zorgen voor onvergetelijke avonden. Landelijk verzorgt Droomkachels de installatie van buitenkachels. Wil je persoonlijk advies? Bereik ons dagelijks van 09:00 tot 00:00!

Oeps..

Deze categorie bevat nog geen producten. Uiteraard vindt u hier binnenkort een groot assortiment aan producten van hoge kwaliteit. Voor nu kunt hier terugkeren naar de Homepage of via een andere link verder kijken.

Buitenkachels zijn dé trend

Met een buitenkachel ga je helemaal mee in de trend om buiten voor meer sfeer te zorgen en daar meer te genieten. De warmte zorgt dat het een aangename plek wordt om met zijn allen samen te komen en maakt het de ultieme plek om tot in de late uurtjes te vertoeven. Het biedt iedereen de mogelijkheid om op een veilige manier een mooie vuur te maken.

Snel geïnstalleerd

De installatie van de buitenkachels in een tuinhuis of onder een overkapping/veranda is relatief snel uitgevoerd. Onze installateurs bepalen aan de hand van de wensen de positie van de buitenkachel en maken daarboven een gat naar buiten. Vervolgens wordt de aansluiting met de kachelpijpen gemaakt en het geheel waterdicht gemaakt. Tijd om te beginnen met genieten!

Koken met een buitenkachel

Buitenkachels bieden naast de zeer aangename warmte soms tevens de mogelijkheid om er mee te koken. Dit zorgt ervoor dat zelfs eerder of later in het seizoen nog altijd buiten gegeten kan worden zonder dat het weer daar invloed op heeft. Dit kan door middel van buitenkachels die voorzien zijn van een oventje of rondom het open vuur. In beide gevallen ontstaat er de best denkbare situatie, namelijk genieten in combinatie met lekkere hapjes.