Kachels en haarden Teylingen

Een houtkachel, gashaard of pelletkachel zorgt voor aangename warmte en dat in combinatie met een sfeervol beeld dat met de centrale verwarming niet te verkrijgen is. Het is een extra eyecatcher binnen de ruimte waarbij genoten wordt met de mensen om je heen die je liefhebt. Met een gemiddeld rendement van 85% blijft vrijwel alle warmte behouden en kan er bespaard worden op de gasrekening.

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn verschillende kachels en haarden waaruit gekozen kan worden, waarbij vervolgens tientallen merken mogelijk zijn en dat maakt dat er keuze is uit honderden modellen. Dit maakt dat er altijd een model past binnen het interieur of plek waar ruimte is.

Er zijn verschillende soorten kachels en haarden met elk hun eigenschappen inclusief voor- en nadelen. Over het algemeen wordt er gekozen voor houtkachels, gashaarden en pelletkachels. De eerste twee genoemde zijn een combinatie van warmte en sfeer, terwijl pelletkachels ideaal zijn voor de warmte door het hoge rendement.

Droomkachels | Specialist in Teylingen

In Teylingen en omstreken installeert Droomkachels regelmatig alle soorten kachels en haarden. Droomkachels werkt samen met een gespecialiseerd team aan installateurs die dagelijks bezig zijn met de installaties van kachels en haarden. De installateurs zijn bekend met elke situatie en zorgen voor een oplossing op maat om te zorgen voor een optimaal resultaat.

Eindresultaten in Zuid-holland

Sinds 2011 is Droomkachels begonnen met de verkoop van kachels en haarden inclusief de installatie daarvan. In Zuid-holland, waaronder in Teylingen, zijn sindsdien een groot aantal installaties verricht. Hieronder zijn een aantal eindresultaten te zien uit Zuid-holland:

Gratis een vrijblijvende inmeetafspraak

Voor klanten uit Teylingen heeft Droomkachels op dit moment de mogelijkheid om een gratis inmeetafspraak in te plannen. Tijdens deze inmeetafspraak wordt de situatie bekeken en een oplossing op maat opgesteld. Naar aanleiding van het bezoek wordt een gespecificeerde offerte opgesteld met daarin alle informatie en benodigdheden. De inmeetafspraak kan per mail (info@droomkachels.nl), telefoon (088-1019176) of chat worden aangevraagd.