Klantenservice - Retourneren
Retourvoorwaarden

Een artikel ruilen of retourneren is geen enkel probleem. Wanneer u een artikel ruilt voor een duurder artikel, dient u dit geld eerst aan ons over te maken voordat wij uw geruilde product in ontvangst nemen en u het nieuwe product overhandigen. De voorwaarden zijn als volgt:

 • Binnen 30 dagen na aankoop (Afleverdatum is de aankoopdatum);
 • Met de originele bestelbevestiging;
 • Het artikel is compleet, niet gebruikt, of beschadigd;
 • Het artikel zit, indien redelijkerwijs mogelijk, nog in de originele productverpakking;
 • Wij hebben akkoord gegeven dat u het product mag ruilen of retourneren.
 • Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild of geretourneerd. Indien je een online bestelling retourneert, die niet aan bovengenoemde voorwaarden voldoet, wordt deze weer naar je teruggestuurd.

  Contactgegevens:

  info@droomkachels.nl
  088-10191 76

  Artikel retourneren

  Retourzendingen kunnen zonder voorafgaand schriftelijke goedkeuring van onze kant niet worden geaccepteerd. Bij goedkeuring zult u zelf zorg moeten dragen voor retourzending en de kosten daarvan. De eventuele verzendkosten die wij gemaakt hebben om de bestelling bij u af te leveren komen ook voor uw rekening. Geheel of gedeeltelijk verwerkte goederen, beschadigde goederen en verpakte goederen waarvan de verpakking ontbreekt of is beschadigd, kunnen niet worden geretourneerd. Wanneer u uw artikel heeft geretourneerd wordt het aankoopbedrag, minus de transportkosten, door ons zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 14 kalenderdagen) op uw bank- of girorekening teruggestort.  Retourkosten

  • Er wordt €50 (levering van de producten aan huis) in rekening gebracht als u de producten bij onze loods komt afleveren.
  • Er wordt €100 (levering en ophalen van de producten aan huis) in rekening gebracht als wij het product bij u ophalen.
  • Wanneer u een artikel retourneert, krijgt u de aankoopwaarde van het artikel terug. De verzendkosten van de zending worden niet teruggestort. Het aankoopbedrag, minus de (eventuele) verzendkosten, zal Droomkachels op uw bank- of girorekening terugstorten. Het bedrag zal uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen in ons logistieke centrum op uw bank- of girorekening worden teruggestort.