Klantenservice - Levering
Levering van uw bestelling

De levering van uw bestelling wordt gedaan door Zwerus Transport. Dit is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van producten bij consumenten en zal er alles aan doen om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen.Hoe gaat de levering in zijn werk?

Op de dag van de levering kunt u in de ochtend via de e-mail of telefoon uw aflevertijd opvragen bij één van onze medewerkers. Als u graag van te voren gebeld wil worden met de mededeling dat de chauffeur in de buurt van het afleveradres is, dan kan dit voor u geregeld worden. Dit kunt u van te voren afstemmen met één van onze medewerkers.

Wanneer de chauffeur bij u arriveert, zal die zich bij u melden om dit kenbaar te maken. Vervolgens zal die uw bestelling uit de vrachtwagen halen en deze leveren tot aan de deur. In overleg is er de mogelijkheid om uw bestelling in huis af te leveren. Dit kunt u ter plekke bespreken met de chauffeur, maar houd wel rekening dat het transportbedrijf noch Droomkachels niet aansprakelijk zijn voor beschadigingen die optreden bij het verplaatsen van de houtkachel binnen uw huis.

Als u wat betreft de levering speciale wensen heeft, dan kunt u contact opnemen met Droomkachels om deze te bespreken en door te nemen wat de mogelijkheden zijn.Wanneer en hoe laat wordt mijn bestelling bezorgd?

Wanneer de bestelling geleverd zal worden, dat kunt u zelf bepalen. Als u een bestelling geplaatst heeft, dan heeft u de mogelijkheid om met één van onze medewerkers een afleverdag af te stemmen waarop uw bestelling bezorgd kan worden.

Hoe laat uw bestelling afgeleverd wordt, zal afhangen van de planning die het transportbedrijf maakt voor haar routes die dag. Wel is er de mogelijkheid om uw voorkeur door te geven en dan zal het transportbedrijf kijken of zij deze kunnen meenemen in het maken van de route. Als u zeker wil zijn dat uw bestelling op een bepaalde tijd afgeleverd wordt, dan kunt u gebruik maken van de volgende tijdsleveringen:

  • Geleverd voor 09:00 - €45
  • Geleverd voor 10:00 - €30
  • Geleverd voor 12:00 - €25
  • Geleverd op een specifieke tijd - €45Levering in het weekend?

Helaas zijn er geen leveringen in het weekend mogelijk.Moet ik aanwezig zijn tijdens de levering?

Ja, u of iemand anders die bevoegd is om de bestelling aan te nemen dient aanwezig te zijn tijdens de levering van uw bestelling. Mocht het gebeuren dat er niemand aanwezig is, dan zal de chauffeur uw bestelling niet afleveren en worden de gemaakte bezorgkosten op u verhaald.Vertraging

Mocht het voorkomen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, dan wordt u hier zo snel mogelijk over ingelicht door één van onze medewerkers. Wij zullen te allen tijde ons best doen om uw bestelling op het juiste moment af te leveren.Bezorgkosten

De bezorgkosten bedragen €37,50 voor bestellingen onder de €1000 en alle bestellingen hierboven worden gratis geleverd. Bent u woonachtig in België en wil u het graag daar geleverd hebben, dan betaalt u een toeslag van €35 en hierdoor komt de levering uit op €72,50.