Klanten over Droomkachels

Het aanbieden van kachels en haarden is één, maar het uitvoeren van de installatie is twee. Dagelijks is Droomkachels landelijk in de weer om advies te geven en installaties uit te voeren. Benieuwd naar ervaringen van anderen over de projecten die Droomkachels opgeleverd heeft? Hieronder is een greep van de projecten te vinden die wij opgeleverd hebben inclusief de ervaring van de klant zelf. Wij zijn hier erg trots op en laten dit dan ook graag zien.

Dik Geurts Vidar Triple | Bussum

"In ons huis hadden wij een open haard, maar deze wilde maar niet goed brandde en daardoor was het rendement tevens enorm laag. Op internet hebben we onderzoek gedaan en zijn bij de Dik Geurts Vidar Triple uitgekomen. Na verzoek om informatie hierover kregen wij van Droomkachels binnen 20 minuten al reactie. Diezelfde week is de installateur geweest om de situatie te bekijken en via Droomkachels hebben wij een offerte op maat gekregen. Zij hebben de oude open haard verwijderd, deze voor ons afgevoerd en de nieuwe houtkachel geïnstalleerd. Wij zijn erg tevreden en genieten dagelijks!"

Bekijk het model

Open haard | Blaricum

"Droomkachels heeft voor ons een mooie open haard gemaakt die vervolgens door de aannemer afgewerkt is. Open haard brandt goed en stinkt niet."

Bekijk open haarden

Contura 320 | Doorn

"Wij hadden al een bestaande aansluiting en zochten een houtkachel om hier zelf op aan te sluiten. Na her en der wat aanvragen te hebben gedaan, kwam Droomkachels als meest professionele partij naar voren met de beste prijs."

Bekijk het model

Altech Grande Nobles Basis | Tienhoven

"Wij wilden graag een speksteenkachel, maar niet de standaard kleur. Samen met Droomkachels naar de mogelijkheden gekeken en zijn bij dit model uitgekomen. Installatie is goed uitgevoerd, de houtkachel brandt fijn en geeft nog lang warmte!"

Bekijk het model

Droomkachel Sven | Blaricum

"In onze nieuwe overkapping hebben wij gekozen voor deze tuinkachel. Hij brandt mooi en geeft genoeg warmte, waardoor we nu lekker lang kunnen genieten van de (zomer)avonden."

Bekijk het model

Dik Geurts Vidar Triple | Nederhorst den Berg

"Droomkachels heeft eerst het bestaande kanaal geïnspecteerd met een camera. Deze bleek niet te gebruiken aangezien die vol zat met vuil. Op basis hiervan een goede offerte ontvangen voor een dubbelwandig kanaal. Naar behoren gedaan, mijn complimenten."

Bekijk het model

Wiking Miro 3 | Almere

"Bij vrienden van ons heeft Droomkachels ook een houtkachel geïnstalleerd. Keuze was dus snel gemaakt. Helaas een klein probleempje tijdens het betonboren. Echter goed opgelost en wij zijn erg blij met de houtkachel!"

Bekijk het model

Droomkachel Lika Staal | Laren

"Een fijne houtkachel die perfect past binnen ons interieur. De installateur heeft uitstekend werk geleverd en was binnen één dag klaar."

Bekijk het model

DRU 78CB | Groot-Ammers

"Bij vrienden heb ik een soortgelijk model gezien en ben gaan kijken naar de mogelijkheden. Via Droomkachels gezien dat DRU de mogelijkheid had tot een groene uitvoering. Van offerte tot en met de oplevering prima geleverd door Matthijs (Droomkachels)."

Bekijk het model

Dik Geurts Vidar Triple | Abcoude

"Na telefonisch contact met verschillende partijen was Droomkachels het snelst met informatie en een voorstel toesturen. Qua prijs was deze gelijk aan de rest, echter was de snelle service voor ons van belang. Een fijne houtkachel die ons goed warm houdt."

Bekijk het model

Open haard | Bussum

"Na aanschaf van ons huis bleek de open haard het niet naar behoren te doen. Droomkachels heeft voor ons het kanaal verbreed en een flexibel kanaal getrokken. Nu brandt die zoals een open haard hoort te branden!"

Bekijk open haarden

Oxford Nova Hoek Links | Huizen

"In onze woonkamer hadden wij een open haard. Echter gebruikte we deze nauwelijks, omdat deze niet fijn brandde en weinig warmte gaf. Na mijn zoektocht op internet kwam ik bij Droomkachels terecht. Aangezien zij hier in de buurt zitten, gaf mij dat een vertrouwd gevoel. De installateur van Droomkachels en de verkoper zelf zijn langs geweest om de situatie te bekijken. Aan de hand hiervan hebben zij een duidelijke offerte op tafel gelegd met een scherpe prijs. Dit was voor ons doorslaggevend om direct deze inzethaard te laten plaatsen. Wij gebruiken deze nu bijna dagelijks en zijn hier zeer positief over. Het brandt een stuk rustiger dan de open haard en de warmte is zoveel meer."

Dik Geurts Ivar 8 Low | Bussum

"Wij wilden graag de bestaande schouw intact houden, maar wel met een HR houtkachel. Droomkachels heeft de bestaande situatie dichtgemaakt en hebben daar de houtkachel op aangesloten. Wij zijn erg blij met de aangepaste situatie."

Bekijk het model

Faber Basket | Rotterdam

"De vorige bewoners hadden een open haard. Wij hebben ervoor gekozen om voor een elektrische kachel te gaan, zodat we de mooie schouw kunnen behouden en toch extra sfeer hebben."

Droomkachel Jasmijn | Utrecht

"In ons tuinhuis wilden wij graag wat verwarming en sfeer. Een houtkachel bracht uitkomst. Na een inmeetafspraak hebben wij een uitgebreide offerte ontvangen en is de installateur aan de slag gegaan. Mooi eindresultaat :-)"

Bekijk het model

Houtkachel onbekend | Castricum

"Wij hebben de houtkachel cadeau gekregen en wilden deze geïnstalleerd hebben. Dit bleek lastig, want we wilden alleen de installatie. Droomkachels maakte hier geen probleem van en heeft de installatie naar behoren uitgevoerd. Helaas maakte de draaiende kap geluid, maar is dezelfde week nog omgewisseld."

Contura 850W | Castricum

"Op internet hebben wij ons georiënteerd op een hangende houtkachel. Uiteindelijk voor dit model gekozen en door Droomkachels laten installeren. Alles naar volledige tevredenheid gedaan."

Bekijk het model

Droomkachel Jelmer | Nieuw-Vennep

"Er was een bestaande aansluiting en hier wilden wij graag een houtkachel op aansluiten. Droomkachels heeft op basis van foto's advies gegeven en een offerte gemaakt. Voor een scherpe prijs hebben ze deze netjes geïnstalleerd."

Bekijk het model
Dik Geurts Lars 900 Muiden

Dik Geurts Lars 900 | Muiden

"Het was heel fijn samenwerken met Matthijs, een heldere en snelle communicatie. Alles goed geregeld. Een bekwame monteur heeft maatwerk geleverd door de pijp met een t-stuk netjes aan de achterkant van de kachel aan te sluiten. De kachel brandt fantastisch!"

Bekijk het model
Nestor Martin C43 - Lullin

Nestor Martin C43 | Lullin (Frankrijk)

"Naar aanleiding van contact met Matthijs ben ik mij gaan oriënteren in de showroom in Lunteren. Hier ben ik goed geholpen door de experts. Voor Droomkachels was het geen probleem om de houtkachel in Frankrijk te installeren. Helaas door de sneeuw heeft mijn aannemer het moeten doen, maar desondanks erg tevreden met de service."

Bekijk het model
Asgard Gent Apeldoorn

Asgard Gent | Apeldoorn

"Wij hadden deze houtkachel elders gekocht, maar vonden bij die partij de installatie te duur. Na een aantal offertes te hebben aangevraagd voelde het goed aan bij Droomkachels. Erg blij met wat er opgeleverd is."

Dik Geurts Lars 900 Heerlen

Dik Geurts Lars 900 | Heerlen

"Op basis van foto's is de situatie in kaart gebracht en ontving ik dezelfde dag nog de offerte. Een week later stond de installateur op de stoep en heeft goed zijn werk gedaan."

Bekijk het model
Droomkachel Lika (Stalen uitvoering) Rotterdam

Droomkachel Lika (Stalen uitvoering) | Rotterdam

"Via internet kwam ik terecht bij Droomkachels.nl. Mijn jaren 30 huis met enkelglas valt in de winter met de normale cv-installatie amper warm te krijgen. Ik heb veel en goed contact gehad met Matthijs wat resulteerde in een inmeetafspraak, dezelfde monteur heeft op korte termijn alles bij mij geïnstalleerd. Ik ben heel blij met het eindresultaat en de geleverde service van Droomkachels."

Bekijk het model
Bodart&Gonay Cosmos 100 Hooglanderveen

Bodart&Gonay Cosmos 100 | Hooglanderveen

"Al vele jaren zorgde ons gashaard voor veel warmte en sfeer totdat deze plotseling niet meer aanging. Een jaar lang hebben wij gezocht naar een partij die dit kon verhelpen. Droomkachels heeft uiteindelijk het probleem kunnen verhelpen. Nogmaals hartstikke bedankt voor het regelen van de juiste onderdelen en een monteur die vakbekwaam was om het probleem op te lossen."

“Dik

Dik Geurts Lars 800 | Leiden

"De kachel Lars 800 is vorige week geïnstalleerd. Brandt zeer goed en verwarmt de woonkamer prima. We zijn er blij mee. Hele goede snelle service en goede organisatie van Matthijs en vakkundig geplaatst door de installateurs. We raden Droomkachels absoluut aan!"

Bekijk het model

Altech Grande Noblès Basis | Oud-Vossemeer

"Droomkachels heeft mij voorzien van deze mooie speksteenkachel en het advies hoe deze te installeren. Vriendelijke installateur is langs geweest en heeft mij uitleg gegeven over de installatie. Uiteindelijk erg blij met het eindresultaat!"

Bekijk het model

Droomkachel Jasmijn | Rotterdam

"Op zoek naar een nieuwe kachel liep ik Droomkachels op internet tegen het lijf. Omdat ik wat vragen had een mail gestuurd en kreeg 15 min later een mail terug. Indicatief hoe vervolgens het contact is verlopen via telefoon, whatsapp en mail want in no time had ik niet alleen een kachel gekocht maar ook een afspraak om nieuwe buizen in 2 schoorstenen te laten plaatsen en alles te laten aansluiten. Het contact liep zelfs door in het weekend en avond. Erg flexibel en klantvriendelijk. Inmiddels kijken we uit naar gezellige feestdagen. “Jasmijn” is ook uitgenodigd! Droomkachels, nogmaals bedankt voor jullie totaalservice!"

Bekijk het model
Droomkachel Jasmijn Rotterdam Onbekende kachel Rotterdam
“Droomkachel

Droomkachel Lika (Stalen uitvoering) | Hapert

"Matthijs heeft ons uitstekend geholpen van het begin tot het eind. Met het advies voor een houtkachel tot hoe de installatie uitgevoerd diende te worden. De installateur heeft goed werk geleverd om het flexibele kanaal te installeren. Wij zitten er warm bij."

Bekijk het model
Dik Geurts Ivar 5 Store

Dik Geurts Ivar 5 Store | Rotterdam

“Ik had een offerte opgevraagd bij een andere partij. Vervolgens heb ik deze voorgelegd aan Droomkachels met de vraag of zij mij een scherp aanbod konden doen en dat konden ze! Installatie was daarna binnen twee weken ingepland en netjes opgeleverd.”

Bekijk het model
Altech Nobles Basic Hilversum

Altech Nobles Basic | Hilversum

"Voor advies bij Droomkachels terechtgekomen en daarna een offerte opgevraagd. Deze ontvingen wij dezelfde dag nog en uiteindelijk is er geïnstalleerd op een dag dat ons het beste uitkwam. Top service!"

Bekijk het model
Jotul F373 Amstelveen

Jotul F373 | Amstelveen

“Tijdens mijn verbouwing is het één en ander niet helemaal goed geïnstalleerd. Vervolgens heb ik Droomkachels benaderd en hebben zij een installateur toegestuurd. Na het bekijken van de situatie is een afspraak ingepland en zijn alle problemen verholpen.”

Bekijk het model

Droomkachel Lika Small | Woerden

"Droomkachels heeft ons goed geholpen bij het maken van de keuze voor dit model. De installateur is de situatie komen inmeten waarna een offerte volgde. Installatie goed uitgevoerd en zelfs wat materiaal gecrediteerd. Top gedaan jongens!"

Bekijk het model

Dik Geurts Ivar 8 Low | Den Haag

“Het was bij ons bekend dat wij dit model wilden. Online een aantal offertes opgevraagd waarbij het van belang was dat deze snel geïnstalleerd kon worden. Binnen anderhalve week stond Droomkachels op de stoep.”

Bekijk het model
Dik Geurts Jannik Medium Den Haag

Dik Geurts Jannik Medium High | Den Haag

"Matthijs heeft mij uitstekend geholpen met het maken van de juiste keuze. Installatie is goed voorbereid uitgevoerd en de Dik Geurts Jannik Medium High brandt prima!"

Bekijk het model
Jotul F163 wit

Jotul F163 (wit geëmailleerd) | Bussum

"Wat heerlijk die warmte tijdens het koken en eten! De installateur is netjes te werk gegaan en wij zijn erg blij met het eindresultaat dat Droomkachels opgeleverd heeft."

Bekijk het model
Droomkachel Bo Luxe Soest

Droomkachel Bo Luxe | Soest

"Erg tevreden over de gehele gang van zaken binnen Droomkachels. Via de telefoon informatie verkregen en kreeg vervolgens via de mail nog extra informatie. In overleg met Matthijs gekozen voor de Bo Luxe en dat is de juiste geweest. Prima houtkachel, redelijk goedkoop en genoeg warmte. Installatie was net zo goed als de rest van de service. Als cijfer zeker een 10!"

Bekijk het model
Droomkachel Quinten Zutphen

Droomkachel Quinten | Zutphen

"Droomkachels was bezig met mijn buurman en toen raakte ik in gesprek met de installateur. Hij heeft direct bij ons gekeken en ontving ik de volgende de offerte. De installatie was na 1,5 week al mogelijk. Bedankt voor de service en de warmte."

Bekijk het model

Droomkachel Ceramic 21 | Huizen

"Op aanraden van mijn buurman heb ik contact opgenomen met Droomkachels om de mogelijkheden te bespreken. Dit voelde gelijk vertrouwd en Matthijs was erg meedenkend. Na verschillende mogelijkheden hebben we gekozen om de kachelpijp langs de gevel te laten gaan. Dit was de beste optie voor ons en is vervolgens goed opgepakt door Droomkachels. De installatie was in enkele uren gepiept. Vanaf dat moment geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Elke zondag geniet ik nu van de warmte en heerlijke broodjes."

Droomkachel Ceramic 21 Huizen Droomkachel Ceramic 21 kanaal Huizen
JAcobus 6 Almere

JAcobus 6 | Almere

"Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden die Droomkachels heeft verricht. Naar aanleiding van een inmeetafspraak heb ik een offerte op maat ontvangen en binnen twee weken was alles naar behoren geïnstalleerd."

Bekijk het model
Altech Vision Huizen

Altech Vision | Huizen

"Aangezien we al eens een vergelijkbare houtkachel gehad hebben en deze ons erg goed bevallen is, hebben we voor de Altech Vision gekozen. Enkele uurtjes stoken en je hebt genoeg warmte voor de rest van de middag/avond. Wij zijn er erg blij mee!"

Bekijk het model

Droomkachel Jelmer | Rockanje

"In onze uitbouw was onze wens om een houtkachel te plaatsen. Tijdens het plannen heeft Droomkachels ons geholpen dit in te vullen. Zij hebben zich aangepast aan onze planning en de houtkachel netjes geïnstalleerd."

Bekijk het model

Altech Grande Nobles Basis | Meijel

"Droomkachels heeft ons geholpen bij het uitzoeken van de benodigdheden voor de installatie. Kachel inclusief materiaal werd netjes geleverd. Vervolgens heb ik er zelf een ombouw omheen gemaakt. Ik ben blij!"

Bekijk het model
Dik Geurts Lars 800 Naarden

Dik Geurts Lars 800 | Naarden

"Erg blij met onze houtkachel! Transparante en fijne begeleiding door Matthijs bij de keuze en uitvoering. De installatiewerkzaamheden uitgevoerd door twee medewerkers die zorgvuldig, flexibel en erg netjes waren. Bij Droomkachels gaan kwaliteit en service hand-in-hand. En dat is ons wat waard!"

Bekijk het model
“Helex

Helex Woody 6 | Den Andel

“Erg blij dat ik gekozen heb voor Droomkachels/Matthijs om mij te helpen bij de installatie van deze houtkachel. De installateurs hebben prima werk verricht en dankzij de warmte kan ik nu elk moment genieten op mijn zolder. Bedankt! ”

Bekijk het model