Waarom bij Droomkachels?

  • Showroom van 100m2
  • Uit voorraad leverbaar
  • Landelijke levering en installatie
  • Bel 088-1019176 van 09:00 tot 00:00
  • 1500+ tevreden klanten
  • 30 dagen bedenktermijn

Klanten over Droomkachels

Het aanbieden van kachels en haarden is één, maar het uitvoeren van de installatie is twee. Dagelijks is Droomkachels landelijk in de weer om advies te geven en installaties uit te voeren. Benieuwd naar ervaringen van anderen over de projecten die Droomkachels opgeleverd heeft? Hieronder is een greep van de projecten te vinden die wij opgeleverd hebben inclusief de ervaring van de klant zelf. Wij zijn hier erg trots op en laten dit dan ook graag zien.Dik Geurts Lars 900 Muiden

Dik Geurts Lars 900 | Muiden

"Het was heel fijn samenwerken met Matthijs, een heldere en snelle communicatie. Alles goed geregeld. Een bekwame monteur heeft maatwerk geleverd door de pijp met een t-stuk netjes aan de achterkant van de kachel aan te sluiten. De kachel brandt fantastisch!"

Bekijk het model


Nestor Martin C43 - Lullin

Nestor Martin C43 | Lullin (Frankrijk)

"Naar aanleiding van contact met Matthijs ben ik mij gaan oriënteren in de showroom in Lunteren. Hier heb ik de verschillende mogelijkheden bekeken en ben ik goed geholpen door de experts. Voor Droomkachels was het geen probleem om de houtkachel in Frankrijk te installeren. Helaas door de sneeuw heeft mijn aannemer het moeten doen, maar desondanks erg tevreden met de service."

Bekijk het model


Asgard Gent Apeldoorn

Asgard Gent | Apeldoorn

"Wij hadden deze houtkachel elders gekocht, maar vonden bij die partij de installatie te duur. Na een aantal offertes te hebben aangevraagd voelde het goed aan bij Droomkachels. Erg blij met wat er opgeleverd is."Dik Geurts Lars 900 Heerlen

Dik Geurts Lars 900 | Heerlen

"Op basis van foto's is de situatie in kaart gebracht en ontving ik dezelfde dag nog de offerte. Een week later stond de installateur op de stoep en heeft goed zijn werk gedaan."

Bekijk het model


Droomkachel Lika (Stalen uitvoering) Rotterdam

Droomkachel Lika (Stalen uitvoering) | Rotterdam

"Via internet kwam ik terecht bij Droomkachels.nl. Mijn jaren 30 huis met enkelglas valt in de winter met de normale cv-installatie amper warm te krijgen. Ik heb veel en goed contact gehad met Matthijs wat resulteerde in een inmeetafspraak, dezelfde monteur heeft op korte termijn alles bij mij geïnstalleerd. Ik ben heel blij met het eindresultaat en de geleverde service van Droomkachels."

Bekijk het model


Bodart&Gonay Cosmos 100 Hooglanderveen

Bodart&Gonay Cosmos 100 | Hooglanderveen

"Al vele jaren zorgde ons gashaard voor veel warmte en sfeer totdat deze plotseling niet meer aanging. Een jaar lang hebben wij gezocht naar een partij die dit kon verhelpen. Droomkachels heeft uiteindelijk het probleem kunnen verhelpen. Nogmaals hartstikke bedankt voor het regelen van de juiste onderdelen en een monteur die vakbekwaam was om het probleem op te lossen."“Dik

Dik Geurts Lars 800 | Leiden

"De kachel Lars 800 is vorige week geïnstalleerd. Brandt zeer goed en verwarmt de woonkamer prima. We zijn er blij mee. Hele goede snelle service en goede organisatie van Matthijs en vakkundig geplaatst door de installateurs. We raden Droomkachels absoluut aan!"

Bekijk het modelAltech Grande Noblès Basis | Oud-Vossemeer

"Droomkachels heeft mij voorzien van deze mooie speksteenkachel en het advies hoe deze te installeren. Vriendelijke installateur is langs geweest en heeft mij uitleg gegeven over de installatie. Uiteindelijk erg blij met het eindresultaat!"

Bekijk het model


Droomkachel Jasmijn | Rotterdam

"Op zoek naar een nieuwe kachel liep ik Droomkachels op internet tegen het lijf. Omdat ik wat vragen had een mail gestuurd en kreeg 15 min later een mail terug. Indicatief hoe vervolgens het contact is verlopen via telefoon, whatsapp en mail want in no time had ik niet alleen een kachel gekocht maar ook een afspraak om nieuwe buizen in 2 schoorstenen te laten plaatsen en alles te laten aansluiten. Het contact liep zelfs door in het weekend en avond. Erg flexibel en klantvriendelijk. Inmiddels kijken we uit naar gezellige feestdagen. “Jasmijn” is ook uitgenodigd! Droomkachels, nogmaals bedankt voor jullie totaalservice!"

Bekijk het model
Droomkachel Jasmijn Rotterdam Onbekende kachel Rotterdam


“Droomkachel

Droomkachel Lika (Stalen uitvoering) | Hapert

"Matthijs heeft ons uitstekend geholpen van het begin tot het eind. Met het advies voor een houtkachel tot hoe de installatie uitgevoerd diende te worden. De installateur heeft goed werk geleverd om het flexibele kanaal te installeren. Wij zitten er warm bij."

Bekijk het model

Dik Geurts Ivar 5 Store

Dik Geurts Ivar 5 Store | Rotterdam

“Ik had een offerte opgevraagd bij een andere partij. Vervolgens heb ik deze voorgelegd aan Droomkachels met de vraag of zij mij een scherp aanbod konden doen en dat konden ze! Installatie was daarna binnen twee weken ingepland en netjes opgeleverd.”

Bekijk het model


Altech Nobles Basic Hilversum

Altech Nobles Basic | Hilversum

"Voor advies bij Droomkachels terechtgekomen en daarna een offerte opgevraagd. Deze ontvingen wij dezelfde dag nog en uiteindelijk is er geïnstalleerd op een dag dat ons het beste uitkwam. Top service!"

Bekijk het model


Jotul F373 Amstelveen

Jotul F373 | Amstelveen

“Tijdens mijn verbouwing is het één en ander niet helemaal goed geïnstalleerd. Vervolgens heb ik Droomkachels benaderd en hebben zij een installateur toegestuurd. Na het bekijken van de situatie is een afspraak ingepland en zijn alle problemen verholpen.”

Bekijk het model


Dik Geurts Jannik Medium Den Haag

Dik Geurts Jannik Medium High | Den Haag

"Matthijs heeft mij uitstekend geholpen met het maken van de juiste keuze. Installatie is goed voorbereid uitgevoerd en de Dik Geurts Jannik Medium High brandt prima!"

Bekijk het model


Jotul F163 wit

Jotul F163 (wit geëmailleerd) | Bussum

"Wat heerlijk die warmte tijdens het koken en eten! De installateur is netjes te werk gegaan en wij zijn erg blij met het eindresultaat dat Droomkachels opgeleverd heeft."

Bekijk het model


Droomkachel Bo Luxe Soest

Droomkachel Bo Luxe | Soest

"Erg tevreden over de gehele gang van zaken binnen Droomkachels. Via de telefoon informatie verkregen en kreeg vervolgens via de mail nog extra informatie. In overleg met Matthijs gekozen voor de Bo Luxe en dat is de juiste geweest. Prima houtkachel, redelijk goedkoop en genoeg warmte. Installatie was net zo goed als de rest van de service. Als cijfer zeker een 10!"

Bekijk het model


Droomkachel Quinten Zutphen

Droomkachel Quinten | Zutphen

"Droomkachels was bezig met mijn buurman en toen raakte ik in gesprek met de installateur. Hij heeft direct bij ons gekeken en ontving ik de volgende de offerte. De installatie was na 1,5 week al mogelijk. Bedankt voor de service en de warmte."

Bekijk het model


Droomkachel Ceramic 21 | Huizen

"Op aanraden van mijn buurman heb ik contact opgenomen met Droomkachels om de mogelijkheden te bespreken. Dit voelde gelijk vertrouwd en Matthijs was erg meedenkend. Na verschillende mogelijkheden hebben we gekozen om de kachelpijp langs de gevel te laten gaan. Dit was de beste optie voor ons en is vervolgens goed opgepakt door Droomkachels. De installatie was in enkele uren gepiept. Vanaf dat moment geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Elke zondag geniet ik nu van de warmte en heerlijke broodjes."

Droomkachel Ceramic 21 Huizen Droomkachel Ceramic 21 kanaal Huizen


JAcobus 6 Almere

JAcobus 6 | Almere

"Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden die Droomkachels heeft verricht. Naar aanleiding van een inmeetafspraak heb ik een offerte op maat ontvangen en binnen twee weken was alles naar behoren geïnstalleerd."

Bekijk het model

Altech Vision Huizen

Altech Vision | Huizen

"Aangezien we al eens een vergelijkbare houtkachel gehad hebben en deze ons erg goed bevallen is, hebben we voor de Altech Vision gekozen. Enkele uurtjes stoken en je hebt genoeg warmte voor de rest van de middag/avond. Wij zijn er erg blij mee!"

Bekijk het model


Dik Geurts Lars 800 Naarden

Dik Geurts Lars 800 | Naarden

"Erg blij met onze houtkachel! Transparante en fijne begeleiding door Matthijs bij de keuze en uitvoering. De installatiewerkzaamheden uitgevoerd door twee medewerkers die zorgvuldig, flexibel en erg netjes waren. Bij Droomkachels gaan kwaliteit en service hand-in-hand. En dat is ons wat waard!"

Bekijk het model


“Helex

Helex Woody 6 | Den Andel

“Erg blij dat ik gekozen heb voor Droomkachels/Matthijs om mij te helpen bij de installatie van deze houtkachel. De installateurs hebben prima werk verricht en dankzij de warmte kan ik nu elk moment genieten op mijn zolder. Bedankt! ”

Bekijk het model