Enkelwandige kachelpijp

Enkelwandige kachelpijpen mogen alleen gebruikt worden in het zicht en zijn hierdoor geschikt voor op houtkachels met een bovenaansluiting tot aan het plafond. Alle enkelwandige kachelpijpen van Droomkachels beschikken over het CE keurmerk en zijn volledig veilig in gebruik. Met onze producten bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit, geleverd tegen een scherpe prijs.
Toon Filters
Prijs
€ 0 € 127 € 0 t/m € 127
Onderdeel
 1. (16)
 2. (3)
 3. (17)
 4. (10)
Materiaal
 1. (16)
 2. (30)
Diameter
 1. (3)
 2. (3)
 3. (3)
 4. (6)
 5. (6)
 6. (5)
 7. (5)
 8. (6)
 9. (6)
 10. (3)
Toon minder Toon meer

46 artikel(en)

per pagina

46 artikel(en)

per pagina

Soorten enkelwandige kachelpijpen

Er zijn verschillende soorten enkelwandige kachelpijpen beschikbaar die te gebruiken zijn van uw houtkachel tot aan het plafond. Het verschil zit hem in de kwaliteit, waarbij de zwarte dikwandige en roestvrij stalen kachelpijpen die van de hoogste kwaliteit zijn. Deze gaan het langst mee en zijn hierdoor minder vaak aan vervanging toe dan de andere enkelwandige modellen.

Hoogwaardige kwaliteit

Met een enkelwandige kachelpijp van Droomkachels bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en dat u veilig gebruik kunt maken van uw houtkachel. Dankzij de kwaliteit en de scherpe prijzen, schaft u de enkelwandige kachelpijpen aan tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Installatie enkelwandige kachelpijp

De installatie van de enkelwandige kachelpijp is in principe het makkelijkste gedeelte van het gehele rookkanaal. Bij de installatie is het belangrijk om in de gaten te houden dat de kachelpijpen afwaterend, met de verjonging naar beneden, in elkaar worden gestoken. Op deze manier gaat u tegen dat condens aan de buitenzijde van de enkelwandige kachelpijp komt, waardoor vlekken ontstaan. Wanneer u overstapt op de dubbelwandige kachelpijp, dan dient u gebruikt te maken van een onderaansluitstuk. Dit zorgt voor een goede overloop van enkelwandig naar dubbelwandig.