Dubbelwandige kachelpijp

Droomkachels biedt een aantal hoogwaardige merken aan en heeft hiermee een zeer divers aanbod aan dubbelwandige kachelpijpen. Met één van deze merken bent u verzekerd van kwaliteit, een product dat beschikt over een CE keurmerk en volledig veilig in gebruik is. De legering die gebruikt wordt aan de binnenzijde van de dubbelwandige kachelpijp zorgt ervoor dat de kachelpijp langer schoon blijft, de trek beter is en er een optimale verbranding ontstaat.
Toon Filters
Prijs
€ 0 € 308 € 0 t/m € 308
Merken
 1. (22)
 2. (28)
Onderdeel
 1. (4)
 2. (4)
 3. (4)
 4. (2)
 5. (2)
 6. (2)
 7. (4)
 8. (2)
 9. (4)
 10. (4)
 11. (2)
 12. (4)
 13. (3)
 14. (4)
 15. (4)
 16. (1)
Toon minder Toon meer
Diameter
 1. (28)
 2. (22)

50 artikel(en)

per pagina

50 artikel(en)

per pagina

Merken dubbelwandige kachelpijp

Door te kiezen voor een gerenommeerd merk, bent u verzekerd van kwaliteit. Alle merken zijn voorzien van het CE keurmerk en geproduceerd volgens strikte normen, zodat u veilig gebruik kunt maken van uw houtkachel. Op de kachelpijpen zit minimaal 5 jaar garantie en dit kan zelfs oplopen tot 30 jaar, zodat u altijd beschikt over een kachelpijp die u niet in de steek zal laten. Bij Droomkachels heeft u de keuze uit de volgende merken:

Installatie dubbelwandige kachelpijpen

De installatie is een zeer belangrijk punt bij de dubbelwandige kachelpijpen, omdat dit bepalend is voor de werking van het product en de daarbij behorende veiligheid. Er zijn een aantal voorwaarden waar op dient te worden gelet om een goede werking te kunnen garanderen. Zo is het verplicht om bij een bovenaansluiting onder het plafond over te stappen op een dubbelwandige kachelpijp en bij een achteraansluiting dient er gebruik te worden gemaakt van een T-stuk op het punt waar de kachelpijp naar boven gaat. Als u specifieke informatie wilt hierover, dan kunt u uw vragen stellen via 088 - 101 91 76.