Voorzetkachel

Bent u in het bezit van bijvoorbeeld een schouw of heeft u nog een plekje over in uw ruimte? Wellicht is de voorzetkachel voor u een mooie oplossing om hiervan gebruik te maken. Met een voorzetkachel bent u redelijk flexibel, omdat deze een achteraansluiting hebben en voornamelijk aangesloten worden op een bestaand rookkanaal. In 90% van de gevallen gaat dit gepaard met een schouw die aanwezig is en waar de voorzetkachel mooi voor geplaatst kan worden. Bij deze oplossing is alleen de voorzet houtkachel zichtbaar en niet het afvoermateriaal.

Budget voor jouw voorzet houtkachel

Toon Filters
Stijl
  1. (3)
  2. (1)
Prijs
€ 0 € 3375 € 2750 t/m € 4500
Merk
  1. (1)
  2. (3)
Kleur
  1. (3)
  2. (1)
Harthoogte achteraansluiting
  1. (2)
  2. (2)
Afvoerdiameter
  1. (2)
  2. (2)

4 artikel(en)

per pagina

4 artikel(en)

per pagina

Ruime keuze voorzetkachels

Het assortiment van deze modellen is zeer ruim, waardoor er altijd een model tussen zit dat past binnen uw interieur en naar uw smaak is. Zo heeft u de mogelijkheid uit klassieke modellen, welke perfect passen binnen een retro interieur en de moderne modellen die volledig tot hun recht komen in een hedendaags interieur. Enkele modellen van de voorzetkachels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee u zorgt voor een echte eyecatcher die voor niemand ongezien zal blijven.

Authentiek gevoel

Over het algemeen zorgt een voorzetkachel voor een authentiek gevoel, omdat deze modellen over het algemeen in de jaren 70-80 erg populair waren in Nederland. Tegenwoordig zijn de voorzetkachels zeer geavanceerd en voorzien van de nieuwste technieken, waardoor er vaak een uitstekend rendement van circa 80% behaald kan worden.