Waarom bij ons?

 • Showroom van 1200m2
 • Uit voorraad leverbaar
 • Landelijke levering en installatie
 • Dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 00:00
 • 1500+ tevreden klanten
 • 30 dagen bedenktermijn

Houtkachels

Alle houtkachels die Droomkachels aanbiedt zijn CE gecertificeerd en hierdoor bent u ervan verzekerd dat u kiest uit houtkachels van zeer hoge kwaliteit. Ons assortiment aan houtkachels is zeer groot en hierdoor zijn er in iedere prijsklasse verschillende houtkachels die aansluiten op uw wensen. De houtkachels hebben allemaal een rendement van 70% of hoger. Heeft u hulp nodig bij uw keuze of vragen over de houtkachels? Benader ons via de chat of e-mail en ontvang dezelfde dag nog antwoord.

Toon Filters
Prijs
€ 0 € 7485 €  t/m € 
Afvoerdiameter
 1. (1)
 2. (1)
 3. (21)
Aansluiting
 1. (19)
 2. (1)
 3. (3)
Vermogen
 1. (9)
 2. (14)
Kleur
 1. (2)
 2. (21)
Materiaal
 1. (21)
 2. (2)
Vuurzicht
 1. (22)
 2. (1)
Stijl
 1. (22)
 2. (1)
Merk
 1. (1)
 2. (1)
 3. (21)
Externe luchttoevoer
 1. (21)
 2. (2)

23 artikel(en)

per pagina

23 artikel(en)

per pagina

Levering houtkachels

Bijna alle modellen van de Droomkachels houtkachels zijn op voorraad en hierdoor is de mogelijkheid er om deze binnen 48 uur landelijk te leveren. De levering van uw bestelling kan door Droomkachels worden gedaan op iedere doordeweekse dag en u kunt zelf een dag naar keuze afspreken met één van onze medewerkers. Wanneer uw bestelling boven de €1000 is, dan wordt deze gratis geleverd. Meer informatie hierover vindt u op de pagina over levering.

Waarom een houtkachel?

Een houtkachel in huis is de laatste jaren erg populair geworden, omdat ze voor erg veel warmte zorgen en tevens extra sfeer me zich meebrengen. Door het vlammenspel dat zich afspeelt, wordt er een heerlijk thuismoment gecreëerd waarbij er volkomen tot rust kan worden gekomen. Het aanbod aan houtkachels is erg divers, waardoor er voor elk huis een model is wat binnen het interieur past.

Voordelen houtkachels

Zoals hierboven te lezen is, zijn houtkachels in de afgelopen jaren steeds populairder geworden en dit heeft vooral te maken met de vele voordelen die ze hebben. Door de jaren heen zijn de houtkachels continu verbeterd en dit heeft de voordelen ten opzichte van andere warmtebronnen vergroot. Hieronder de belangrijkste voordelen:
 • Gezelligheid en zeer sfeervol
 • Veel warmte en een hoog rendement
 • Energiebesparend
 • CO2-neutraal stoken en milieuvriendelijker

 • Houtkachel kopen

  Bij het kopen van een houtkachel dient er over een aantal zaken goed nagedacht te worden, zodat u de juiste keuze maakt en er lang van kunt genieten. Het belangrijkste is dat u de houtkachel op een goede en veilige manier kunt aansluiten en dat u kiest voor het juiste vermogen. Bij te weinig vermogen verwarmt u de ruimte niet volledig en bij teveel vermogen zal het al snel te warm worden.

  Een houtkachel kopen is iets wat tijd kost en het is dan ook erg belangrijk om deze tijd ervoor te nemen. Door het juiste model te kopen, bent u zeker van dat u er van gaat genieten en dat u geen spijt zal krijgen van uw aankoop. Als vragen heeft over een houtkachel kopen, kunt u altijd contact opnemen met ons.

  Meer informatie over houtkachels