Inmeetafspraak

Een inmeetafspraak is dé oplossing voor wie wil weten of een bepaalde houtkachel geïnstalleerd kan worden en op welke manier dat mogelijk is. De inmeetafspraak wordt uitgevoerd door een ervaren monteur met jarenlange ervaring die zich dagelijks bezighoudt met installaties. Het is direct duidelijk of het model dat u voor ogen heeft geïnstalleerd kan worden, hoe dit wordt uitgevoerd en wat daar aan materiaal voor nodig is.

Op afspraak

Het uitvoeren van de inmeetafspraken voert Droomkachels landelijk uit en kan op elke doordeweekse dag worden ingepland. De inmeetafspraak wordt in overleg met jou gemaakt. Hierbij kan je aan ons de voorkeur(en) aangeven en de monteur plant een geschikt moment in om langs te komen. In de meeste gevallen duurt een inmeetafspraak circa 30 tot 60 minuten.

Kosten inmeetafspraak

Voor het inmeten van de situatie vragen wij een vergoeding van €50. Hiermee kunnen wij een gedeelte van de kosten dekken en ervoor zorgen dat jij een plan op maat ontvangt. Kies jij voor ons? Dan wordt het bedrag niet in rekening gebracht. Een mooie win-win-situatie.

Afspraak inplannen?

Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een inmeetafspraak.

Stel uw vraag aan onze expert


  • CAPTCHA herladen