Gashaarden

Een gashaard is niet meer weg te denken uit het interieur. Het is een designobject geworden dat een populair onderdeel van het interieur is door de snelle warmte en een overweldigend vlammenspel. Met één druk op de knop ontwaakt de vlam en ontstaat er direct sfeer. Door het grote assortiment is er altijd een model dat past binnen jouw wensen. Alle gashaarden hebben een hoog rendement en zijn te branden op verschillende standen, zodat je deze als hoofdverwarming kan gebruiken of alleen als sfeermaker (ideaal in combinatie met bijvoorbeeld vloerverwarming).
Toon Filters
Stijl
 1. (51)
 2. (2)
 3. (2)
Prijs
€ 0 € 7300 € 0 t/m € 7300
Merk
 1. (10)
 2. (2)
 3. (4)
 4. (14)
 5. (4)
 6. (11)
 7. (10)
Vuurzicht
 1. (55)
 2. (27)
 3. (37)
 4. (4)
 5. (18)
 6. (5)
Kleur
 1. (51)
 2. (4)
Aansluiting
 1. (48)
 2. (4)
 3. (3)
Harthoogte achteraansluiting
 1. (2)
 2. (1)
 3. (2)
Vermogen (kWh)
 1. (21)
 2. (29)
 3. (5)
Materiaal
 1. (3)
 2. (52)
Afvoerdiameter
 1. (5)
 2. (32)
 3. (1)
 4. (16)
 5. (1)

Artikelen 1 tot 50 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 50 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

De beste gashaard voor je huis

Wie wil er nou niet een mooi gashaard in huis hebben? Een mooie haard zorgt niet alleen voor comfort, maar voegt ook gelijk een groot stuk gezelligheid toe aan je inrichting. Droomkachels is een specialist op het gebied van sfeerverwarming en heeft voor elke situatie een passende oplossing om ervoor te zorgen dat de gashaard het beste tot zijn recht komt. Graag komen wij met je in contact om naar de mogelijkheden te kijken om jouw droom te realiseren.

Wat is een gashaard nou precies?

Als jij de keuze maakt voor een gashaard, dan kies je voor een soort haard die net zoveel sfeer heeft als een haard die met hout gestookt wordt, maar die wel een aantal grote voordelen met zich meebrengt. Door middel van aardgas of propaan wordt in combinatie met een houtset of kiezels gezorgd voor een realistisch vuurbeeld dat veel sfeer met zich meebrengt. Het is een centraal punt waar je samenkomt, volledig tot rust kan komen en kan genieten van het nu.

Voordelen van een gashaard

Goed, van het stoken van een gashaard zul je dus niet moe worden. Je kan lekker languit op de bank blijven liggen terwijl de haard de hele avond zijn werk doet. Het wordt je hierbij heel makkelijk gemaakt. Je kan een van onze haarden namelijk heel eenvoudig met een appje op je telefoon bedienen! Sowieso is het gebruiksgemak van een dergelijke haard een zeer groot voordeel. Daar komt ook bij dat je weinig onderhoud hebt aan een gashaard. Ook worden er met het verbranden van gas veel minder fijnstoffen geproduceerd. De uitstoot is minimaal, zeker met de meer uitgebreide modellen die wij voor je hebben klaarstaan.

Een gashaard aanschaffen?

Als jij de keuze wil maken voor een gashaard, dan kunnen we je alleen maar groot gelijk geven. Bij Droomkachels hebben we de mooiste en beste haarden van een groot aantal merken voor je klaarstaan. Bekende merken zijn onder andere DRU, Element4, Faber, Thermocet en Wanders. Dit zijn fabrikanten waarbij veiligheid en kwaliteit zijn gegarandeerd. Voor ieder budget hebben wij een passende oplossing te bieden. Hoe jij die gashaard in je inrichting wil inpassen is aan jou, wij zorgen voor het beste resultaat. Je mag erop rekenen dat je op een veilige manier van een prachtig, sfeervol vuur gaat genieten!

Installatie van een gashaard

Onze installateurs zijn vakbekwaam en zorgen ervoor dat de gashaard op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Deze garantie wordt gegeven op de verschillende onderdelen van de installatie, zoals het aanleggen van het gas, het kanaal, de gashaard technisch opstellen en/of het inbouwen inclusief afwerken van het geheel. Op basis van jouw wensen, zorgen wij dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd. Door op locatie langs te komen maken wij de situatie inzichtelijk en verzorgen alles van begin tot eind.

Meer weten over onze gashaarden?

We vertellen je graag meer over die mooie gashaarden die we in ons assortiment voor je klaar hebben staan. Door in gesprek te gaan over de wensen, komen we gezamenlijk tot de beste oplossing. Als je kiest voor Droomkachels, dan heb je verder geen omkijken naar het geheel. Wij zorgen ervoor dat deze helemaal voor je wordt geïnstalleerd en dat aan elk detail is gedacht. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is jezelf installeren op je bank of in je favoriete stoel en met een druk op de knop de kachel aanzetten. En genieten!

Zijn er alternatieven voor aardgas?

Sinds kort zijn de meeste gashaarden zowel verkrijgbaar op aardgas als propaan. Op deze manier is het mogelijk om van een gashaard te genieten als je huis niet over aardgas beschikt.

Mag een gashaard onder de nok uitmonden?

Dit mag. Echter dient de installatie wel volgens het bouwbesluit uitgevoerd te worden en mogen omwonenden hier geen hinder van ondervinden.

Leggen jullie gasleidingen aan?

Ja, dat doen wij. Onze installateurs beschikken over de benodigde certificaten/opleidingen om dit te mogen doen.

Hoeveel gas verbruikt een gashaard?

Het verbruik van een gashaard verschilt per model. De meeste gashaarden hebben een vermogen van 3 tot 4 kilowatt (kW). Gebruik je een gashaard een uur lang op vol vermogen, dan verbruik je ongeveer een halve kuub gas. De prijs per kuub gas ligt rond de 77 cent. Je kunt dus gemakkelijk en snel uitrekenen hoeveel je ongeveer kwijt bent als je een gashaard enkele uren gebruikt.

Wat kost een gashaard inbouwen?

Je kunt een gashaard zelf inbouwen, maar je kunt dit ook uitbesteden aan een expert. In dit geval betaal je installatiekosten. Deze kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de plek waar de gashaard ingebouwd moet worden en de gewenste afwerking. Je kunt er vanuit gaan dat je minimaal 1000 euro moet betalen voor het inbouwen van een gashaard.

Moet een gashaard geveegd worden?

Nee, het is niet nodig om een gashaard te vegen. Bij het gebruik van een gashaard treedt er namelijk geen vervuiling van het luchtkanaal op. Het kan echter wel handig zijn om het schoorsteenkanaal te (laten) vegen, voor de gashaard geïnstalleerd wordt. Zeker als je jouw schoorsteenkanaal een tijdje niet hebt gebruikt. Na de installatie is het niet meer nodig om de gashaard te vegen.

Welke afvoer is nodig voor een gashaard?

Een gashaard produceert gassen. Deze moeten worden afgevoerd. Dit gebeurt met een zogeheten rookgasafvoerkanaal. Het grote voordeel van een gashaard, is dat de afvoer horizontaal mag liggen. Dit betekent dat je ook een gashaard kunt aanschaffen als je geen schoorsteen of rookkanaal in huis hebt. Door het horizontale rookgasafvoerkanaal gaat het gas van de gashaard zonder problemen naar buiten.