De mogelijkheden met een gashaard

Droomkachels heeft diverse gashaarden in het assortiment. Er is naar ieder zijn smaak wel een model te vinden. Van vrijstaand tot inbouw en van voorzet tot hangend, het is er allemaal!

Sfeer en luxe

Het creëren van sfeer is door middel van een gashaard heel goed mogelijk. Daarnaast zijn ze heel gebruiksvriendelijk en krijg je bij de meeste modellen een handige afstandsbediening geleverd. Hiermee kan je zelf vrijwel alles instellen. Lig je net lekker en geen zin om naar de kachel toe te lopen? Dat is dus geen enkel probleem bij een gashaard!

Roomdivider Element4

Modellen

Iets wat we regelmatig terugzien bij de gashaarden zijn de prachtige roomdividers (inbouw). Hiermee is het mogelijk om bijvoorbeeld je woonkamer en keuken op sfeervolle wijze van elkaar te splitsen. Ook qua hangende modellen is er het een en ander mogelijk, deze zullen over het algemeen minder ruimte innemen, doordat ze logischerwijs niet hoeven te staan. Of toch op zoek naar een voorzet of vrijstaande gashaard? Deze zijn in alle soorten en maten te verkrijgen, zowel met een klassieke, moderne of retro uitstraling.

Schouw

Het is ook mogelijk om een gashaard in een bestaande of nieuwe schouw te plaatsen. Met de meest moderne gashaarden is het vrijwel niet van een echt houtvuur te onderscheiden. In een bestaande schouw kunnen inzethaarden geplaatst worden, wat er meestal wel iets minder mooi uitziet dan in inbouwhaard. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak!

Locaties voor een gashaard

Over het algemeen worden gashaarden in de woonkamer geplaatst, maar we zien ook steeds vaker dat mensen deze op andere locaties in huis willen hebben, zoals de keuken. Met een ontspannen gevoel koken, dat moet toch heerlijk zijn! Net als houtkachels voor buiten, zijn er ook gashaarden die buiten geplaatst kunnen worden. Wil je zomers lekker lang in de tuin kunnen zitten en genieten van een vuurtje, dan is dat uiteraard mogelijk. Faber heeft hier enkele exemplaren van.

Gashaard installeren

Net als bij de houtkachels kunnen wij gashaarden voor je installeren. Neem contact met ons op en we kijken graag met je naar de mogelijkheden.