Waarom bij ons?

 • Showroom van 1200m2
 • Uit voorraad leverbaar
 • Landelijke levering en installatie
 • Dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 00:00
 • 1500+ tevreden klanten
 • 30 dagen bedenktermijn

Hangende gashaard

Niet al te veel ruimte, maar toch behoefte aan een sfeerverhogende gashaard? Dan is een hangend model een goede optie. Doordat deze aan de wand bevestigd worden, neemt deze logischerwijs niet zoveel ruimte in beslag als een vrijstaand of inbouwmodel! Qua vermogen kunnen de hangende modellen hetzelfde leveren als een inbouw of vrijstaand type, dus ook daarvoor hoef je het niet te laten.

Toon Filters
Prijs
€ 0 € 3450 €  t/m € 
Vuurzicht
 1. (2)
 2. (3)
Afvoerdiameter
 1. (4)
 2. (1)
Merk
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. (1)
 5. (1)

5 artikel(en)

per pagina

5 artikel(en)

per pagina

Inbouw gashaard kopen

Van tevoren is het belangrijk om de situatie in te schatten binnen de ruimte waar de gashaard moet komen te staan. Is er bijvoorbeeld wel voldoende ruimte voor het model dat je op het oog hebt. In bepaalde situaties heeft het plaatsen van een gashaard met driezijdig vuurzicht bijvoorbeeld niet zoveel zin. Houd hier van tevoren rekening mee. De prijzen van een inbouw gashaard variëren tussen de €1500 en €8000, waardoor er voor ieder budget iets te realiseren is!

Ruime keuze

Het assortiment inbouw gashaarden is groot, ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. Zo zijn er inbouwmodellen voor iedere ruimte te vinden! Ook is er genoeg keuze wat betreft het vuurzicht, zo heb je exemplaren waarbij het vuur enkel vanaf de voorkant te zien is, maar ook tweezijdig, driezijdig, doorkijk of tunnelzicht behoren tot de mogelijkheden.

De uiteindelijke afwerking zal bepalen hoe de haard eruit komt te zien, zo kan het zijn dat je een inbouwmodel in een vlakke wand creëert, of bijvoorbeeld in een schouw laat plaatsen. Geef het ons aan en Droomkachels denkt met je mee, zodat je de voor jou perfecte inbouwhaard krijgt!