Hangende elektrische haard

Wie houdt er niet van een heerlijk warme woonkamer die veel gezelligheid uitstraalt. Een ruimte waar je alleen, met je partner of zelfs met een heel gezin samenkomt voor echte quality-time. Een hangende elektrische kachel kan het comfort in je woonkamer enorm vergroten. Vind snel uit hoe deze kachel dit voor je kan doen.

Oeps..

Deze categorie bevat nog geen producten. Uiteraard vindt u hier binnenkort een groot assortiment aan producten van hoge kwaliteit. Voor nu kunt hier terugkeren naar de Homepage of via een andere link verder kijken.

Een hangende elektrische kachel met opties

Een van de grote voordelen van een hangende elektrische kachel is dat deze allerlei handige opties kent. Mensen verwachten vaak dat een dergelijke kachel enkel twee opties heeft: aan en uit. Bij "aan" verwacht men een kachel die een knus haardvuur weergeeft en warmte de kamer inblaast. Echter is dit niet het geval. Voor jouw gemak kent de hangende elektrische kachel namelijk verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen om een kachel bijvoorbeeld enkel voor ‘sfeerhaard’ in te zetten. Wanneer je de haard aanzet kun je deze optie aangeven en zal de haard enkel knusse vlammen produceren. Hierbij wordt geen warmte geproduceerd. In de tweede optie: verwarming, zal de haard eveneens vlammen produceren, maar ook warmte. In de winter kan dit prettig zijn en in de zomer kunt u kiezen om enkel van de knusse vlammen gebruik te maken?

De hangende elektrische kachel hang je snel op!

Een ander groot voordeel van de hangende elektrische kachel, is dat deze gemakkelijk te bevestigen is aan een muur. Bij normale gaskachels of open haarden, heb je een goede afvoer van CO2 nodig zoals een schoorsteen. Daarnaast dient er ook een gasaansluiting te zijn. Bij een elektrische kachel is dit allemaal niet het geval. Je kunt deze kachel ophangen waar je maar wilt, zolang er maar toegang is tot elektriciteit. Dit kan een stekker zijn die over de vloer loopt, of een aansluiting die in de muur verwerkt zit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij is de hangende elektrische kachel niet zwaar en kan dus gemakkelijk aan allerlei muren worden bevestigd. Dit resulteert in de mogelijkheid om een kachel na enkele maanden ook te verplaatsen naar een andere hoek of andere ruimte.

Elektrische kachel online bestellen

Een hangende elektrische kachel is gemakkelijk te bevestigen aan een wand en heeft weinig onderhoud nodig. Daardoor is het een ideaal product om via het internet te bestellen. Een van de grote voordelen van een online aankoop is dat je direct een overzicht hebt van alle mogelijkheden. In een winkel heb je vaak te maken met een showroom of een beperkt aanbod. In een webshop kun je echter direct zien welke soorten elektrische kachels er allemaal zijn en in welke maten en kleuren je ze kunt bestellen. Daarnaast hanteert een webshop vaak lagere prijzen dan een winkel.

Een elektrische kachel wordt snel geleverd

Wanneer je online een elektrische kachel besteld, heb je het voordeel dat je er zelf niets meer aan hoeft te doen. Na de bestelling krijg je netjes een bevestiging en zal het pakket verzonden worden. Meestal krijgt u dit pakket de volgende dag al thuisbezorgd en kunt u deze direct ophangen. Een hangende elektrische kachel is niet zwaar en ook zeer stevig. Daardoor kan deze gemakkelijk en veilig voor u worden getransporteerd door een pakketbezorger. Vervolgens kun je de kachel probleemloos ophangen en aansluiten. Hier is geen speciale monteur bij nodig. Bovendien kunt u op de dag zelf beslissen waar u deze kachel eigenlijk op wilt hangen. Dit is wel anders bij een echte open haard, die enkele weken aan metselwerk in beslag neemt voor hij gebruikt kan worden. Daarom kies je voor een hangende elektrische kachel voor in jouw woonkamer, slaapkamer, salon of serre.